Ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία των προ-εθνικών ομάδων

Ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία των προ-εθνικών ομάδων

Sportal newsroom 20:54 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 19.08.2024

Το «παρών» έδωσαν 15 αθλητές και αθλήτριες από τα συγκροτήματα ανδρών και γυναικών.

Το απόγευμα της Δευτέρας 19/08 σήμανε η έναρξη στην καλοκαιρινή προετοιμασία των προ-εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Όπως κάθε φορά, τα τελευταία χρόνια, η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς έγινε στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με τις ευχές βέβαια για καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες να συνοδεύουν την προπόνηση.

Το «παρών» έδωσαν 15 αθλητές και αθλήτριες από τα συγκροτήματα ανδρών και γυναικών κι από κει και πέρα υπήρχαν οι δικαιολογημένα απόντες. Σε επίπεδο ομοσπονδιακών προπονητών, τις πρώτες ημέρες θα είναι στο ΣΕΦ μόνο ο τεχνικός των γυναικών Γιώργος Καρύτσας, καθώς ο ομόλογός του των ανδρών Κώστας Βατσακλής βρίσκεται ακόμα σε άδεια λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και γυρίζει στα καθήκοντά του προς τα τέλη της εβδομάδας.

Μετά τις απαραίτητες ανάσες οι διεθνείς μας «έπιασαν» δουλειά με πολλή διάθεση και γεμάτες «μπαταρίες», αλλά με την έντονη ζέστη ως ανασταλτικό παράγοντα για ένα ακόμα καλοκαίρι. Αύριο Τρίτη 20/08 πραγματοποιούν και την πρώτη διπλή προπόνηση (πρωί κι απόγευμα). Κοντά τους για πρόγραμμα γυμναστικής είναι στο φαληρικό στάδιο και ο συνεργάτης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εργοφυσιολόγος Χρήστος Μπαλαμπίνης.

Άμεσα στη νέα σεζόν αρχίζουν και οι συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου ήταν σήμερα στην πρώτη συγκέντρωση και αύριο μεταβαίνουν στην Τσεχία για το WTT Feeder του Όλομουτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο ΣΕΦ ήταν σήμερα και οι Σουηδοί Χάμπους Σόντερλουντ και Ντιέγκο Οράντες, οι οποίοι επισκέφτηκαν και φέτος την ίδια εποχή την Αθήνα (σ.σ. ο δεύτερος αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και στον ΑΟ Ξυλοκάστρου) και θα προετοιμαστούν με τους Έλληνες πρωταθλητές μέχρι τις 25 Αυγούστου.