Άνετη νίκη για τη Βουλιαγμένη, ο Άλιμος πήρε τον «εμφύλιο» κόντρα στον Εθνικό

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:22 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 03.10.2024

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 17-5 της Καταλούνια για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο γυναικών.

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε η Βουλιαγμένη στον πέμπτο προκριματικό του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε 17-5 της Καταλούνια στην πρεμιέρα και έδειξε τη δυναμική της.

Ο αγώνας δεν χωρά σε κριτική, αφού η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Η ομάδα της Κικής Λιόση θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή την ομάδα της Γλυφάδας, που είχε ρεπό.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΚΑΤΑΛΟΥΝΙΑ (ΙΣΠΑΝΙΑ) 17-5

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 5-1, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση: Κοτσιώνη, Φουράκη 2, Καλογεροπούλου 1, Μιμίδη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 1, Φουντωτού 3, Κρασσά 1, Γιάουστρα 2, Ανδρεάδη 1, Μούλχαουζεν 5, Αγγελίδη, Καρύτσα.

ΚΑΤΑΛΟΥΝΙΑ: Βόσεμπεργκ 2, Ναβάρο 1, Ντίαθ Μουνιόθ 1, Ραφαέλε 1.

Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση: Σπαντάου (Γερμανία)- Ντονκ (Ολλανδία) 6-17.

Ο Άλιμος ξεκίνησε με νίκη κόντρα στον Εθνικό

Ο Άλιμος επικράτησε 16-10 του Εθνικού για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πάνου Βέργου, που το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις, έδειξε ότι φέτος ότι υψηλούς στόχους.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων έδειξε τις διαθέσεις της από το ξεκίνημα του αγώνα, όταν και προηγήθηκε 11-3 με γκολ της Μαρλέτα στην παίκτρια παραπάνω στο φινάλε του δεύτερου οκταλέπτου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πάνου Βέργου σημείωσε επτά τέρματα στη δεύτερη περίοδο, την ώρα που στην άμυνά της κράτησε το «μηδέν».

Στην επομένη αγωνιστική ο Εθνικός Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Χάποελ την Παρασκευή 4/10 στις 19:00, ενώ Άλιμος έχει ρεπό και θα παίξει το Σάββατο 05/10 με αντίπαλο την Χάποελ στις 11:00 το πρωί.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 16-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 7-0, 1-4, 4-3.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Πάνος Βέργος): Ασημάκη Α. 3, Μπιτσάκου Α. 2, Χαλδαίου Νεφέλη Χ., Χυδηριώτη Ι., Δασκαλάκη Α., Ελλιναδή Ε. 1, Κοντογιάννη Σ. 1, Κοβατσεβίτς Ν., Λαζαρή Μ., Λέκκου Α., Μαρίνου Α. , Μαρλέττα Κ. 5, Μέγκενς Μ., Πατρά Μ. 1, Ρυμπάνσκα Ν. 3, Σταματοπούλου Ι., Ζλατου Ζ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ορέστης Σαλάχας): Μπεκρή Α., Μπενέκου Ι.., Μπέτα Ε., Χατζηκυριακάκη Φ., Γαλανόπουλου Θ., Ηλιακοπούλου Κ., Κανετίδου Ε. 1, Καραμπέτσου Α.Π., Κασσάρη Μ., Κλαψιανού Α. 1, Μαμόγλου Α. 4, Μαργαρίτη Κ., Μίλιτσεβιτς Α. 3, Μούζη Λ., Οικονόμου Ο., Θεοφανοπούλου Δ., Τσιμάρα Ε. 1, Τζούρκα Α., Βελεντζά Α., Βόγκα Μ.

Πάλεψε ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 10-6 από τη Φερεντσβάρος στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, αλλά η ομάδα της Ουγγαρίας πήρε τη νίκη σκοράροντας τρία τέρματα στην τέταρτη περίοδο χωρίς να δεχθεί κάποιο.

Σημειώνεται ότι στη Φερεντσβάρος παίζει η Ελευθερία Πλευρίτου, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) 6-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-3, 0-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Αρίμα, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή, Άλεν, Μαστρόκαλου, Καραγιάννη 1, Λούδη, Σταυρίδου, Δουλή 2, Δ.Παπαναστασίου 1, Μ.Μπιτσάκου 2, Κάτσιου.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Γκουρισάτι 3, Μάτε 2, Φάρκας 2, Παλμιέρι 1, Μπόντσα 1, Ντε Βράις 1.

Στο άλλο ματς του ομίλου: Ντε Τσάαν (Ολλανδία)- Ραπάλο (Ιταλία) 16-10.

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης πραγματοποιούνται το διάστημα 3-6 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 25 ομάδων, χωρισμένων σε πέντε ομίλους. Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο, καθώς και ο καλύτερος τρίτος προκρίνονται στους «16», όπου έχουν περάσει απευθείας η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, καθώς και ο Ολυμπιακός, η Ματαρό, η Οριζόντε Κατάνια και η Ουίπεστ, ως πρωταθλητές των τεσσάρων ισχυρότερων χωρών (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Ουγγαρία αντίστοιχα).