Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι ο Πανιώνιος
i

© Intime

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι ο Πανιώνιος

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:59 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 06.10.2024

Ο Πανιώνιος επικράτησε 18-14 της Ράπαλο στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο γυναικών.

Ο Πανιώνιος έκλεισε με νίκη τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 18-14 της Ράπαλο και πλέον κοιτάζει τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος, που δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο EuroCup. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αγώνες του πρώτου ομίλου έγιναν στη Νέα Σμύρνη.

Η ιταλική ομάδα άνοιξε το σκορ με την Κούντελα στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 2-1 με δύο διαδοχικά τέρματα της Ειρήνης Σταυρίδου και στη συνέχεια η Γκαλάρντι έφερε το σκορ στα ίσα. Η Αρίμα έδωσε πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου με γκολ στην παίκτρια παραπάνω. Η Μπιανκόνι διαμόρφωσε το 3-3 της πρώτης περιόδου.

Η Εύα Λούδη έφερε ξανά μπροστά την ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου με γκολ στην παίκτρια παραπάνω, όμως η Ράπαλο έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε 5-4 με τέρματα των Γκαλάρντι και Μπιάνκο. Η Δήμητρα Παπανααστασίου έφερε το δεύτερο οκτάλεπτα στα ίσα και στη συνέχεια δύο διαδοχικά τέρματα της Γιούμι Αρίμα διαμόρφωσαν το 7-5 υπέρ του Πανιωνίου. Η Καρολίνα Μαρσιάλις μείωσε για τη Ράπαλο στη λήξη της δεύτερης περιόδου.

Με τέρμα της Κούντελα η ιταλική ομάδα ισοφάρισε 7-7 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρίμα ο Πανιώνιος πήρε ξανά το προβάδισμα. Η Ράπαλο προσπέρασε 9-8 με τέρματα των Μπιανκόνι και Μπιάνκο αλλά η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου πήρε και πάλι το πάνω χέρι για το 12-11 με τέρμα της Σταυρίδου ένα λεπτό πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Η Γκαλάρντι ισοφάρισε 12-12 που ήταν το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Πανιώνιος πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων για το 15-13 με γκολ των Παπαναστασίου και Σταυρίδου, πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η Μπάλεστι μείωσε στο γκολ για τη Ράπαλο, αλλά η ιταλική ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρματα και ο Πανιώνιος με δύο τέρματα της Αλέν και ένα της Λούδη διαμόρφωσε το 18-14, που ήταν το τελικό σκορ.

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι
REST OF THE WORLD

20:29 - 04.10.2024

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι

Το μεγάλο μυστήριο σχετικά με την υγεία του Μίκαελ συνεχίζει να απασχολεί, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις να κάνουν λόγο πως μπορεί να επικοινωνεί, αλλά με έναν αποκαρδιωτικό τρόπο.

ΡΑΠΑΛΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-18

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 6-5, 2-6

Ράπαλο (Αντονούτσι): Κάσο, Ζανέτα 1, Ντι Μαρία, Μπιάνκο 2, Μαρσιάλις 1, Λομπέλα, Γκαλάρντι 5, Καμπόνα, Κουντέλα 2, Γκράσο, Μπιανκόνι 2, Μπαλέστι 1, Σανταπάολα

Πανιώνιος (Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Αρίμα 7, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή, Αλέν 2, Μαστρόκαλου, Καραγιάννη, Λούδη, Σταυρίδου 5, Δουλή, Παπαναστασίου 2, Λαμπροπούλου, Κάτσιου.