Φινάλε με νίκη για τη Γλυφάδα
i

© Intime

Φινάλε με νίκη για τη Γλυφάδα

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:57 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 06.10.2024

Η Γλυφάδα επικράτησε 14-10 της Σπαντάου στον τελευταίο της αγώνα στον πέμπτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πέμπτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών η Γλυφάδα. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου επικράτησε 14-10 της Σπαντάου, έφτασε τους έξι βαθμούς και περιμένει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων αφού μπορεί να προκριθεί ως καλύτερη τρίτη.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας προηγήθηκε 3-0 με δύο γκολ της Παναγιώτας Νίνου και ένα της Ζωής Τζωρτζακάκη. Η γερμανική ομάδα μείωσε με τη Ρικ αλλά η Θωμαΐς Μουστακαρία διαμόρφωσε το 4-1 της πρώτης περιόδου.

Η Γκαμπριέλα ΜακΝτόναλντ με γκολ στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου μείωσε 4-2 για την ομάδα του Μάρκο Σταμ. Η Μουστακαρία και η Τζωρτζακάκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ένα περίπου λεπτό πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου έδωσαν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (6-2) στην ομάδα της Γλυφάδας.

Με τέρμα της Ντέικε στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, η Σπαντάου μείωσε 6-3, αλλά η Αναστασία Λούδη έφερε και πάλι τη Γλυφάδα στο +4 για το 7-3 πέντε περίπου λεπτά πριν το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου. Με νέο γκολ της Ντέικε η γερμανική ομάδα μείωσε στα τρία τέρματα, όμως η Λασκαρίδου και η Μουστακαρία έκαναν το 9-4, που ήταν το σκορ της τρίτης περιόδου.

Η Ζωή Τζωρτζακάκη διαμόρφωσε το 10-4 για τη Γλυφάδα στο ξεκίνημα της τέταρτης και τελευταίας περιόδου. Η Ντέικε σημείωσε τρία διαδοχικά γκολ για τη Σπαντάου, που μείωσε 10-7 πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η διαφορά επανήλθε στα έξι τέρματα για την ομάδα του Αργύρη Θεοδωροπούλου με γκολ των Γρηγοροπούλου, Γκίλλα και Μουστακαρία τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η Κανελλοπούλου και η Χάουαρτ διαμόρφωσαν το 14-10, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι
REST OF THE WORLD

20:29 - 04.10.2024

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι

Το μεγάλο μυστήριο σχετικά με την υγεία του Μίκαελ συνεχίζει να απασχολεί, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις να κάνουν λόγο πως μπορεί να επικοινωνεί, αλλά με έναν αποκαρδιωτικό τρόπο.

ΣΠΑΝΤΑΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 2-3, 6-5

Σπαντάου (Σταμ): Μίλιτσιτς Τζ., Μπουσαουέροβα, Χάουαρτ 2, Ντέικε Ι. 5, Μίλιτσιτς Γκ., Ντέικε Γκ. 2, Γουντ, ΜακΝτόναλντ 1, Λούντβιγκ, Ριέκ, Σέκινε, Κάνγκλερ, Όλντενμπουργκ

ΑΝΟ Γλυφάδας (Θεοδωρόπουλος): Γουίλιαμς, Νίνου 2, Μουστακαρία 4, Λούδη 1, Γρηγοροπούλου 1, Καλαΐτζη, Γκίλλα 1, Τέρνερ, Κανελλοπούλου 1, Τζωρτζακάκη 3, Λασκαρίδου 1, Σαλταμανίκα, Τσιάρα