Ήττα στο φινάλε για τη Βουλιαγμένη
i

© Intime

Ήττα στο φινάλε για τη Βουλιαγμένη

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:48 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 28.09.2024

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 13-11 από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού ομίλου του Euro Cup.

Η Βουλιαγμένη πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς ηττήθηκε 13-11 στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού ομίλου του Euro Cup που φιλοξενείται στη Βαρκελώνη.

Παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, η ομάδα των νοτίων προαστίων διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Αν η Βουλιαγμένη νικήσει την Ιρέν Τζένοβα Κίντο στον τελευταίο της αγώνα στον όμιλο, τότε η ομάδα του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς θα «σφραγίσει» το εισιτήριο.

Χωρίς τον τραυματία Αριστείδη Χαλυβόπουλο και χρεωμένο με πολλές ποινές, το νεανικό σύνολο της Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Με κορυφαίο τον Χαβιέρ Γκορία που σημείωσε πέντε γκολ, η Μπαρτσελόνα ζευγάρωσε τις νίκες της στον όμιλο και εξασφάλισε την πρόκριση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Βουλιαγμένη συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League, όπου αποκλείστηκε με τρεις ήττες. Η ομάδα των νοτίων προαστίων τη σεζόν 2022-2023 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Final 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πόλο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 4-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 4, Ούμποβιτς, Χατζής 3, Γούντχεντ 1, Ν. Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής

Ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε 13-6 από τη Μλάντοστ στο πλαίσιο του τέταρτου προκριματικού ομίλου του Euro Cup. Χωρίς τον τιμωρημένο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς (αποβλήθηκε στο πρωινό παιχνίδι με την τούρκικη ΕΝΚΑ), το ελληνικό συγκρότημα προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που έχει στις τάξεις του πέντε «ασημένιους» Ολυμπιονίκες με την εθνική Κροατίας.

Η ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς θα παίξει την Κυριακή (29/9) στις 11:00 το πρωί με την ισπανική Σαντ Αντρέου διεκδικώντας την πρόκρισή της στις «16» της διοργάνωσης. Για τον Απόλλωνα Σμύρνης δύο γκολ σημείωσε ο Μπραΐμης.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 13-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 3-2, 3-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπραϊμης 2, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Καπότσης, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 1, Γαρδίκας, Ρομπόπουλος, Σολανάκης, Λιμαράκης