Ήττες για τον ΠΑΟΚ και τη Βουλιαγμένη
i

© ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

Ήττες για τον ΠΑΟΚ και τη Βουλιαγμένη

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:46 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 14.09.2024

Ο ΠΑΟΚ «λύγισε» από την Οραντέα και η Βουλιαγμένη ηττήθηκε από τη Ραντνίτσκι για τα προκριματικά του Champions League πόλο ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 11-8 από την Οραντέα στον τέταρτο και τελευταίο του αγώνα στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο EuroCup έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από κορυφαίο επίπεδο.

Η Οραντέα πήρε τα ηνία του αγώνα στο ξεκίνημα και προηγήθηκε 7-2 στο φινάλε της δεύτερης περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και προσπάθησε να μειώσει και να ανατρέψει την κατάσταση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλησίασε στα δύο γκολ (10-8) αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Μπιτσάκος με τρία τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-5, 3-2, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Χρ. Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης, Νικ. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 1, Μυρίλος, Ντέλιτς 1, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Καρατζάς 2, Σιορδίλης.

Αποχαιρέτησε η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 14-13 από τη Ραντνίτσκι στον δεύτερο αγώνα της στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Κραγκούγεβατς κόντρα στη Ζούγκλο.

Το ματς ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων προηγήθηκε 1-4 στο πρώτο οκτάλεπτο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλογερόπουλου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για το 4-4 της πρώτης περιόδου με τον Γιάκσιτς και τον Ντράσοβιτς.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με τον Χαλυβόπουλο στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Η Ραντνίτσκι, όμως, πέτυχε τέσσερα διαδοχικά τέρματα και προσπέρασε με 8-5 με τέρμα του Ράσοβιτς στο φινάλε της δεύτερης περιόδου. Η ομάδα της Σερβίας έφτασε στο double score (10-5) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βίτσκοβιτς στην αρχή της τρίτης περιόδου.

Η Βουλιαγμένη, όμως, δεν κατέθεσε τα όπλα και μείωσε στο γκολ (10-9) με τέρμα του Καλογερόπουλου στον παίκτη παραπάνω. Ο Γιάκσιτς με πέναλτι διαμόρφωσε το 11-9 της τρίτης περιόδου.

Με γκολ του Στανόγεβιτς στον παίκτη παραπάνω η ομάδα της Σερβίας προηγήθηκε 12-9 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Η Βουλιαγμένη μείωσε με τον Σπάχιτς, αλλά η Ραντνίτσκι έφτασε στο 14-11 με τον Γκαβρίλοβιτς. Η ομάδα των νοτίων προαστίων μείωσε 14-13 με τον Καστρινάκη και τον Καλογερόπουλο αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο στα τελευταία 92 δευτερόλεπτα του ματς.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης 1, Καλογερόπουλος 6, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης 2, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής.