Κοινό εισιτήριο στους αγώνες πόλο του ΠΑΟΚ το Σάββατο
i

© Intime

Κοινό εισιτήριο στους αγώνες πόλο του ΠΑΟΚ το Σάββατο

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:36 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 18.10.2024

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι οι φίλοι της ομάδας με την αγορά ενός εισιτήριου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες πόλο ανδρών και γυναικών το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Κοινό εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας πόλο ανδρών και γυναικών του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, με πέντε ευρώ θα μπορούν οι φίλοι των τμημάτων πόλο του ΠΑΟΚ θα μπορούν να παρακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γλυφάδα. Η αντίστοιχη ομάδα των ανδρών θα παίξει λίγο αργότερα τη ΝΕ Πατρών. Την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ ηττήθηκε 20-13 από τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου γνώρισε την ήττα με 14-9 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στον Απόλλωνα, στο Σεράφειο, καλούμαστε να πάρουμε την πρώτη νίκη μας για φέτος στο πρωτάθλημα. Θα επιδιώξουμε από την αρχή του παιχνιδιού να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, παρουσιάζοντας ό,τι έχουμε δουλέψουμε το τελευταίο διάστημα τις προπονήσεις μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, τονώνοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, και θέλουμε ένα γεμάτο Ποσειδώνιο», δήλωσε για το ματς με τη ΝΕ Πατρών ο Χρήστος Λαζαρίδης.

«Κοινό εισιτήριο θα υπάρχει στους αγώνες πόλο του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, ΠΑΟΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας και ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΝΕ Πατρών.

Τα τμήματα Πόλο ανδρών και γυναικών του ΠΑΟΚ, έχουν δύο σημαντικά παιχνίδια το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Το Πόλο γυναικών του Δικεφάλου αντιμετωπίζει στις 15:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ τη σκυτάλη παίρνει το Πόλο ανδρών, το οποίο αντιμετωπίζει στις 16:30, τη ΝΕ Πατρών.

Στην περίπτωση αγοράς εισιτηρίου (5€) στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας, ο θεατής θα μπορεί με το ίδιο εισιτήριο να παρακολουθήσει και τον αγώνα της ανδρικής ομάδας.

Φυσικά, τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά και για τις δύο αναμετρήσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.