Πανηγυρική πρωτιά για τον Άλιμο
i

© Intime

Πανηγυρική πρωτιά για τον Άλιμο

Ο Άλιμος επικράτησε 17-10 της Πάντοβα και με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις πήρε την πρωτιά του τρίτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο γυναικών.

Ο Άλιμος πήρε την πρωτιά του τρίτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας επικράτησε 17-10 της Πάντοβα και έκλεισε θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Άλιμος, που ενισχύθηκε σημαντικά φέτος το καλοκαίρι, θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική φορά στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Πάνου Βέργου απέδειξε τη δυναμική της και πηγαίνει στους ομίλους με μεγάλες βλέψεις.

Ο Άλιμος μπήκε στον αγώνα φορτσάτος. Η ομάδα του Πάνου Βέργου έδειξε ότι δεν αστειεύεται, παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους, και προηγήθηκε 5-0 στο πρώτο οκτάλεπτο χωρίς να δεχθεί γκολ στην πρώτη περίοδο.

Η ομάδα της Ιταλίας μείωσε 5-2 με γκολ της Μίλο και της Πέντλεϊ στην παίκτρια παραπάνω. Ο Άλιμος συνέχισε να είναι καταιγιστικός και έφτασε στο 9-2 του δεύτερου οκταλέπτου με δύο γκολ από την Τίνα Κοντογιάννη και την Ιωάννα Χυδηριώτη και ένα της Κλαούντια Μαρλέτα.

Ο Άλιμος προηγήθηκε 11-2 στο τρίτο οκτάλεπτο με γκολ της Κοντογιάννη και της Μαρλέτα στην παίκτρια παραπάνω. Η Πάντοβα μείωσε στο 11-4 της τρίτης περιόδου με γκολ της Μίλο και της Κασάρα.

Η νίκη είχε κριθεί, αλλά ο Άλιμος συνέχισε να είναι εξαιρετικός και δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έφτασε στο τελικό 10-17 με γκολ της Κοβάτσεβιτς στη λήξη του αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός, ο Άλιμος και η Βουλιαγμένη είναι οι τρεις ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League. Η Γλυφάδα, ο Εθνικός και ο Πανιώνιος, που αγωνίστηκαν στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο EuroCup

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι
REST OF THE WORLD

20:29 - 04.10.2024

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι

Το μεγάλο μυστήριο σχετικά με την υγεία του Μίκαελ συνεχίζει να απασχολεί, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις να κάνουν λόγο πως μπορεί να επικοινωνεί, αλλά με έναν αποκαρδιωτικό τρόπο.

ΠΑΝΤΟΒΑ - ΑΛΙΜΟΣ 10-17

Οκτάλεπτα: 0-5, 2-4, 2-2, 6-6

Πάντοβα (Ποστερίβο): Τεάνι, Μπακέλε 1, Κασάρα 3, Σαπ 1, Ντέλι Γκουάντι, Μποτσολάν, Μίλο 4, Πέντλεϊ 1, Αλ Μάσρι, Μεγκιάτο, Σγκρο, Γκριγκολόν, Τζιακόν

Άλιμος (Βέργος): Σταματοπούλου, Μέγκενς 3, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Μπιτσάκου, Χαλδαίου, Ααημάκη 2, Πάτρα, Κοβάτσεβιτς 2, Ριμπάνσκα 1, Μαρλέτα 3, Κοντογιάννη 3, Λάζαρη