Ψάρρας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες»

Σάκης Ψάρρας

i

© Intime

Ψάρρας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες»

Sportal newsroom 21:14 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, σημείωσε μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό ότι η ομάδα του δικαιολόγησε την παρουσία της στο Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Ως χρονιά υπερβάσεων χαρακτήρισε τη φετινή του Μίλωνα ο Σάκης Ψάρρας. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ στον ημιτελικό του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία των Νεοσμυρνιωτών.

«Όταν προηγείσαι απέναντι στον Ολυμπιακό με 5-6 πόντους στο δεύτερο σετ, ελπίζεις ότι μπορείς να το κατακτήσεις. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Ας μην σταθούμε σε αυτό, ας σταθούμε στο ότι η ομάδα μας δικαίωσε την παρουσία της σε αυτό το Final-4 έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ στάθηκε ως ίση προς ίση απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με αυτό το μπάτζετ, αυτή τη δυναμική, με αυτούς τους παίκτες και το προπονητικό σταφ και την ιστορία. Νομίζω ότι αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο όλοι οι αθλητές. Τους δίνω συγχαρητήρια. Μπήκαν και αγωνίστηκαν για τη νίκη. Το ήθελαν πολύ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Το ότι κατάφερε και γύρισε το δεύτερο σετ δείχνει την ποιότητά του», σημείωσε αρχικά ο Σάκης Ψάρρας.

«Είναι μία χρονιά γεμάτη υπερβάσεις. Μία χρονιά γεμάτη ικανοποίηση. Μία χρονιά η οποία νομίζω ότι βάζει τις βάσεις για να πρωταγωνιστεί ο Μίλωνας τα επόμενα χρόνια στα υψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάναμε πολλά φέτος. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση σήμερα. Το όνειρο μπορεί να περιμένει», κατέληξε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης.