Αθλητική συντάκτρια σταμάτησε με...  τσαμπουκά οπαδό που πήγε να παρέμβει στο πλάνο και συνέχισε απτόητη το ρεπορτάζ (vid)

Σαμάνθα Ριβέρα

i

©PrtScr twitter

Αθλητική συντάκτρια σταμάτησε με... τσαμπουκά οπαδό που πήγε να παρέμβει στο πλάνο και συνέχισε απτόητη το ρεπορτάζ (vid)

Κώστας Τσιακλής • 13:07 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 14.08.2024

Η Σαμάνθα Ριβέρα σταμάτησε με... τσαμπουκά έναν οπαδό που πήγε να μπει στο πλάνο και συνέχισε να απτόητη να κάνει το ρεπορτάζ.

Μια αθλητική συντάκτρια στην Αμερική είδε ένα μεθυσμένο οπαδό να προσπαθεί να μπει στο πλάνο της προκειμένου να τη σαμποτάρει όμως δεν φοβήθηκε και τον σταμάτησε με... τσαμπουκά, συνεχίζοντας κανονικά το ρεπορτάζ.

Πρόκειται για την Σαμάνθα Ριβέρα, η οποία μετέδιδε ζωντανά στην τηλεόραση (στο κανάλι CBS Μαϊάμι) ένα σχόλιο με τις αντιδράσεις των οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα χόκεϊ των Vegas Golden Knight με τους Florida Panthers, όταν οι πρώτοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Όπως ήταν λογικό το βίντεο αυτό έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον κόσμο να την αποθεώνει για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε αλλά και για το ότι δεν έχασε καθόλου την προσοχή της από την κάμερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Σαμάνθα Ριβέρα κλήθηκε να σχολιάσει το σχετικό περιστατικό στη συνέντευξη της με τον Τζίμι Τριάνα από το Sports Illustrated. Η ρεπόρτερ περιέγραψε όλο το συμβάν και ανέφερε τα εξής: «Μπορούσα να δω τον τύπο και έναν άλλο τύπο με την άκρη του ματιού μου. Φαινόταν σαν να μας κοιτούσαν επίμονα λίγο πριν βγούμε στο live, και νομίζω ότι κάποια στιγμή τους είδα να μας δείχνουν επίσης.

Αλλά ήμασταν ήδη μπροστά στην κάμερα και φοβόμουν ότι θα με πήγαιναν πολύ νωρίς, οπότε ήθελα να πω κάτι στον φωτογράφο μου, αλλά δεν μπορούσα, οπότε τον κοίταξα… Και μετά δεν ξέρω αν τον άκουσα ή αν τον ένιωσα, αλλά το αισθάνθηκα, και το δεύτερο που έκανα, μόλις άνοιξε το χέρι μου. Δεν θα γίνει! Εκνευρίστηκα».

Επιπλέον η ίδια μοιράστηκε ότι έχει γίνει viral, αλλά νιώθει επίσης καλά που λαμβάνει όλη αυτή τη θετική ενέργεια και τα σχόλια από τους θαυμαστές του αθλητισμού γενικά. Για την ιστορία η Vegas Golden Knight επικράτησαν τελικά με 7-2 και προηγήθηκε με 2-0 στη σειρά.