Η Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα
i

© Intime

Η Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:36 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 29.05.2024

Η Γερμανίδα διαγώνια Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ποιο είναι το μοναδικό εμπόδιο για τη μεταγραφή της.

Έτοιμος να ταράξει τα νερά του ελληνικού βόλεϊ γυναικών είναι ο Μίλωνας. Η Σάσκια Χίπε έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Γιώργου Δεναξά προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η Σάσκια Χίπε έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού αγωνίστηκε για έξι χρόνια στον Ολυμπιακό. Είχε έρθει στην Ελλάδα, μάλιστα, ως πρώτη σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος. Η έμπειρη διαγώνια υπέγραψε με την ομάδα του Πειραιά το 2016 και κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Challenge Cup στην Προύσα το 2018.

Η Σάσκια Χίπε έχει δώσει τα χέρια με τον Μίλωνα. Το μόνο που απομένει, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, για την επιστροφή της στην Ελλάδα είναι να πάρει το «πράσινο φως» από τη λίγκα που αγωνίζεται στις ΗΠΑ προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης για τους αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή της Σάσκια Χίπε αναμένεται να ταράξει τα νερά του ελληνικού βόλεϊ γυναικών. Όπως φαίνεται ο Μίλωνας, που ανέβηκε φέτος από την Pre League, ήρθε για να μείνει στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Όταν ήρθα πριν από 6 χρόνια, δεν μπορούσα καν να φανταστώ πόσο υπέροχα θα περνούσα εδώ. Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκα τη χώρα. Επιπλέον, είχα την τύχη να έρθω σε ένα σύλλογο όπου οι άνθρωποι του με υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά. Κόκκινη οικογένεια.

Αυτά που ήταν απλά λόγια έγιναν πραγματικότητα. Θέλω να πω ευχαριστώ για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Με κάνατε να νιώσω σαν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Για πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε η Σάσκια Χίπε στον αποχαιρετισμό της στον Ολυμπιακό.

Μετά την ομάδα του Πειραιά, η Σάσκια Χίπε αγωνίστηκε στη Βολουντάρι Ρουμανίας. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ και παίζει σε ομάδα του Λας Βέγκας.