Σεϊρεκίδης: «Κακή ήττα για εμάς»

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης

i

© Intime

Σεϊρεκίδης: «Κακή ήττα για εμάς»

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:53 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 22.09.2024

Στην κακή εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 36-24 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά πήρε μία άνετη νίκη λίγες ημέρες μετά την επικράτησή της στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης έκανε λόγο για κακή ήττα της ομάδας του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι η ομάδα του πλήρωσε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός πήρε μία μεγάλη διαφορά και έφτασε στην άνετη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι, με αντίπαλο την ΑΕΚ τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball premier.

«Είναι μία κακή ήττα για εμάς, ειδικά όπως φαίνεται από το τελικό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι, σε αυτόν που θέλαμε εμείς. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, και με τα οποία θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε επάνω στα πολλά λάθη μας, ειδικά στο πασάρισμα. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ, δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε στην άμυνα, σίγουρα είναι δίκαιη η νίκη του. Από πλευράς μας, ξέρουμε τι θέλουμε και τι χρειαζόμαστε, υπομονή και δύναμη θέλει το επόμενο διάστημα, να προετοιμαστεί η ομάδα ώστε να πάρει τα παιχνίδια τα οποία χρειάζεται στην πορεία», δήλωσε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Καλλιμάρμαρο με ζωγραφιά: Το Sportal σήκωσε drone και το αποτέλεσμα είναι μαγικό (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:41 - 22.09.2024

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Καλλιμάρμαρο με ζωγραφιά: Το Sportal σήκωσε drone και το αποτέλεσμα είναι μαγικό (vid)

Η κάμερα του Sportal ήταν στο Καλλιμάρμαρο για την ιστορική βραδιά που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου και κατέγραψε όλες τις στιγμές λάμψης και συγκίνησης στη διάρκεια της εκδήλωσης.

«Είμαστε ακόμα σε φάση που δενόμαστε, έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες. Ο Ολυμπιακός και στα δύο παιχνίδια ήταν ξεκάθαρα πιο έτοιμος. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο και να διορθώσουμε τα άσχημα, όπως ότι και στα δύο ματς μετά το 45’ χάσαμε την ψυχολογία μας που δεν πρέπει να συμβαίνει, πρέπει να παλεύουμε έως το 60’», σημείωσε ο Γρηγόρης Ιωάννου, που ήταν πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με έξι τέρματα.