Σεϊρεκίδης: «Το κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η συγκέντρωση»

Στέλιος Σεϊρεκίδης

i

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης / © Intime

Σεϊρεκίδης: «Το κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η συγκέντρωση»

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:57 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 12.09.2024

Τη συγκέντρωση θεωρεί κλειδί του τελικού του Σούπερ Καπ ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (19:00) ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Σούπερ Καπ χάντμπολ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά, που την περσινή αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα και η Κυπελλούχος ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κοντραριστούν με φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Θυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το τρόπαιο με buzzer beater του Σάββα Σάββα στην παράταση.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης στις δηλώσεις του εν όψει του αγώνα σημείωσε ότι η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρόσθεσε ότι η αναμέτρηση έχει πολλές δυσκολίες για την ομάδα του.

«Η σεζόν ξεκινάει με την διεκδίκηση ενός τίτλου, αυτού του Σούπερ Καπ. Σίγουρα υπάρχουν πολλές δυσκολίες σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, και ειδικότερα όταν είναι στην έδρα του αντιπάλου. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να αντέξουμε στην πίεση, για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η συγκέντρωση, αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για 60 λεπτά θα μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», σχολίασε για το Σούπερ Καπ ο Έλληνας προπονητής.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Νίκος Νικολαΐδης σημείωσε με τη σειρά του: «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε Σούπερ Καπ. Είναι πολύ σημαντικό για το τμήμα, αυτό. Εμείς από την αρχή της προετοιμασίας ετοιμαζόμαστε γι' αυτό το παιχνίδι, και θεωρώ πως είμαστε αρκετά έτοιμοι, γιατί είναι ένας τελικός. Θα δώσουμε το 100% για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Handball premier με 3-2 νίκες κόντρα στην ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο στον τελικό απέναντι στη Δράμα στο κλειστό της Χαλκίδας. Εκείνος ο αγώνας είχε κριθεί (21-20) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Κουκμίση δέκα δεύτερα πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Η κατάκτηση του Κυπέλλου σήμανε και το φινάλε της επταετούς «ξηρασίας» του ΠΑΟΚ.