Σοκαριστικός τραυματισμός κριτή από σφυροβόλο - Του έσπασε το πόδι (vid)
i

©prtscr

Σοκαριστικός τραυματισμός κριτή από σφυροβόλο - Του έσπασε το πόδι (vid)

Sportal newsroom 10:25 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Ένα τρομερό συμβάν συνέβη στους Ασιατικούς Αγώνες με ένα σφυροβόλο να σπάει το πόδι ενός κριτή κατά λάθος έπειτα από τη ρίψη της σφύρας του.

Ο Αλί Ζανκάουι από το Κουβέιτ προκάλεσε, χωρίς φυσικά να έχει πρόθεση, έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκειας της ρίψης του στους Ασιατικούς Αγώνες, που πραγματοποιούνται στην Κίνα. Ο αθλητής από την αραβική χώρα έστειλε τη σφύρα 7,26 κιλών στα πλάγια αντί για ευθεία με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον Κινέζο κριτή στο πόδι.

Δείτε το video:

Σύμφωνα με το Reuters ο 62χρονος κριτής από την Κίνα, Χουάνγκ Κινούα, υπέστη κάταγμα στο πόδι που το προκάλεσε σημαντική αιμορραγία. Στο video φαίνεται ο Ζανκάουι να χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σφίξει το πόδι του Κινούα, ώστε να σταματήσει την αιμορραγία.

«Ο κριτής έφτασε στο νοσοκομείο στις 20:15 και διαγνώστηκε με ανοιχτό κάταγμα κνήμης» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της διοργάνωσης προσθέτοντας ότι «οι ζωτικές ενδείξεις του είναι σταθερές».

Ο Ζανκάουι τερμάτισε όγδοος αν και σημείωσε την καλύτερή του επίδοση για φέτος με ρίψη στα 65,57 μέτρα με τη βολή που έκανε πριν αυτήν που προκάλεσε τον τραυματισμό του κριτή.