Στερν: «Ο κόσμος μας θα παίξει σημαντικό ρόλο»

Τόντσεκ Στερν

i

© Intime

Στερν: «Ο κόσμος μας θα παίξει σημαντικό ρόλο»

Sportal newsroom 21:58 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 14.08.2024

Στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Τόντσεκ Στερν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (8/4, 21:30) στον πρώτο τελικό των δύο ομάδων για το Λιγκ Καπ. Οι Πειραιώτες, λίγες ημέρες μετά την πρόκρισή τους στους τελικούς της Volley League, στοχεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε θέση ισχύος εν όψει της ρεβάνς.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον αγώνα στο κλειστό του Ρέντη, ο Τόντσεκ Στερν στάθηκε στην παρουσία του κόσμου. Παράλληλα, ο Σλοβένος διαγώνιος σημείωσε ότι οι Πειραιώτες προέρχονται από έναν δύσκολο μήνα με σερί παιχνίδια.

«Προερχόμαστε από έναν δύσκολο μήνα! Παίξαμε ευρωπαϊκό τελικό, τον κερδίσαμε, παίξαμε ημιτελικούς πρωταθλήματος, παίξαμε τελικό Κυπέλλου. Μία δύσκολη περίοδος, που χρειάζεται ψυχικά και σωματικά αποθέματα. Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου μας έκανε πιο δυνατούς, δείξαμε χαρακτήρα στο επόμενο ματς με τον Μίλωνα, πεισμώσαμε. Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, πρώτα-πρώτα από το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό», σημείωσε αρχικά ο Τόντσεκ Στερν.

«Είναι στην έδρα μας, είναι τελικός, δεν θα είναι εύκολο. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού, η τελευταία τους διοργάνωση, οπότε καταλαβαίνετε, ότι θα τα δώσουν όλα. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας πλευρά! Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να παίξουμε το παιχνίδι μας, στο επίπεδο που πρέπει. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, με τακτική. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος μας, τον οποίο περιμένουμε στο Ρέντη! Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πολύ, αυτό θέλουμε και αύριο, είναι ο έβδομος παίκτης μας και τον περιμένουμε στο γήπεδο», συμπλήρωσε ο Σλοβένος διαγώνιος.