Στο Ios Future Pro 2024 ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης!

Στο Ios Future Pro 2024 ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης!

Sportal newsroom 19:49 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 21.06.2024

Στην Ίο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα μέρος του παγκόσμιου τουρνουά Beach Volley, Ios Future Pro 2024, στο οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι το sportal.gr.

Ο Υπουργός είδε, μεταξύ άλλων, τις εγκαταστάσεις, μίλησε με τους Έλληνες αθλητές, που παίρνουν μέρος, τους διοργανωτές και τους χορηγούς βάζοντας ουσιαστικά, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο ίδιος, τη σφραγίδα του κράτους σε μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση.

Στη συνέχεια, αργά το απόγευμα, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, μαζί με τον δήμαρχο του νησιού, κ. Γκίκα Γκίκα, όλη την ελληνική αποστολή, μέλη της διοργάνωσης και της κοινότητας της Ίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τρίτη  μέρα του τουρνουά, είχε πρωταγωνιστή και πάλι τον αέρα, αλλά και μια ελληνική  ομάδα. Οι Ντάλας/Χατζηνικολάου πέτυχαν τον στόχο της 8άδας και θα αγωνιστούν απέναντι στους Αυστριακούς για μια θέση στην 4άδα. Η Ελληνική ομάδα νίκησε 2-0 την ομάδα της Νορβηγίας.

Δυστυχώς η ομάδα των Κανέλλου/Ιωαννίδη έχασε στις λεπτομέρειες, στο tiebreak,την  πρόκριση στα προημιτελικά από άλλη ομάδα της Νορβηγίας.

Στην 8άδα προκρίθηκαν επίσης σήμερα οι ομάδες της Σερβίας και της Αυστρίας. Από χτες την πρόκριση στα προημιτελικά είχαν  πάρει οι ομάδες του Ισραήλ, η 2η ομάδα της Νορβηγίας όπως και η Αυστρία, η Γερμανία και η Λετονία.

Οι  εθνικές μας ομάδες των γυναικών δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων..

Στα προημιτελικά οι Ηνωμένες Πολιτείες συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους κερδίζοντας 3 θέσεις στα προκριματικά. Επίσης προκρίθηκαν οι ομάδες της Ουκρανίας, Αυστρίας, Γερμανία και Λιθουανίας.

Το βράδυ της Παρασκευής ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, Luxuriosgroup,  διοργανώνει ένα Sunset Party στο μαγευτικό PathosBar and Restaurant για όλους τους αθλητές και το προσωπικό του Ios Future Pro, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Ίου και να το διαφημίσουν σε όλο το κόσμο.