Άφωνος και ο Τεντόγλου: «Εδώ είμαστε όλοι κτήνη - Αυτά δεν υπάρχουν»

Άφωνος και ο Τεντόγλου: «Εδώ είμαστε όλοι κτήνη - Αυτά δεν υπάρχουν»

Sportal newsroom 23:22 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 08.06.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό της Ρώμης εξέφρασε τη χαρά του ενώ αποθέωσε τους αντιπάλους του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Ο Έλληνας άλτης με καλύτερο άλμα στα 8,65 μέτρα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην ιταλική πρωτεύουσα και έφτσσε τα τρία διαδοχικά χρυσά στη διοργάνωση.

Μετά το φινάλε του τελικού του μήκους, ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε τη χαρά του για τον αγώνα που έκανε. Παράλληλα, ο Έλληνας αθλητής χαρακτήρισε «κτήνη» τους αντιπάλους του, τους οποίους αποθέωσε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ Είναι κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ», είπε ο αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Για τις συνθήκες του τελικού, ο Έλληνας άλτης σχολίασε: «Ήταν πολύ καλός αγώνας, Βοήθησε το κλίμα και ο διάδρομος. Είμαι πιο καλός στα σκληρά στάδια. Το ταρτάν είναι φανταστικό»

«Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Είναι κτήνη οι αθλητές. Όλοι τους είναι φανταστικοί. Ο Φουρλάνι είναι τρομερός», σημείωσε για το επίπεδο του τελικού.

Για το εάν είναι κοντά στο ευρωπαϊκό ρεκόρ των 8,86 ο Έλληνας αθλητής είπε: «Είναι πολύ μακριά, αλλά το πλησίασα λίγο παραπάνω. Δεν γίνονται αυτές οι επιδόσεις για πλάκα, είναι ασύλληπτα πράγματα».

Για το εάν θα το πανηγυρίσει περισσότερα από τα άλλα δύο χρυσά που έχει στον ευρωπαϊκό ανοικτό στίβο: «Θα το ευχαριστηθώ πιο πολύ από τα άλλα μετάλλια. Για την επίδοση πιο πολύ»

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και πιστεύω σε έναν αγώνα καλύτερο από αυτόν. Θα είμαι καλά στο Παρίσι, γιατί πάει καλά όλη η χρονιά φέτος», κατέληξε ο Μίλτος Τεντόγλου για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών αγώνων.