Ο Τεντόγλου πήρε την πρωτιά στη Λωζάνη στο τελευταίο του άλμα

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Ο Τεντόγλου πήρε την πρωτιά στη Λωζάνη στο τελευταίο του άλμα

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:35 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 22.08.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την πρώτη θέση στο Diamond League της Λωζάνης με άλμα στα 8,06 μέτρα στην τελευταία του προσπάθεια.

Δεν χάνει ούτε στην κακή του μέρα ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους κατέλαβε την πρώτη θέση στο Diamond League της Λωζάνης με καλύτερο άλμα στα 8,06 μέτρα.

Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος για τους αθλητές λόγω του ανέμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εξαιτίας των συνθηκών πέντε από τους δέκα άλτες, ανάμεσά τους και ο Τεντόγλου έκαναν άκυρο άλμα στην πρώτη τους προσπάθεια.

Στη συνέχεια, ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε 7,61 στο δεύτερό του άλμα και 7,87 μέτρα στο τρίτο του άλμα. Όντας μέσα στην πρώτη οκτάδα, ο Γρεβενιώτης αθλητής συνέχισε τον αγώνα του. Ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε στα 7,69 μέτρα στην τέταρτή του προσπάθεια και στα 7,97 μέτρα στο πέμπτο του άλμα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, τελικά, πήρε τη νίκη στο τελευταίο του άλμα. Ο Γρεβενιώτης αθλητής σημείωσε 8,06 μέτρα στο έκτο του άλμα και πήρε τη νίκη, ακόμη μία μέσα στη σεζόν.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Γουέιν Πίνοκ με άλμα στα 8,01 μέτρα που σημείωσε στο τέταρτο άλμα. Ο Τζαμαϊκανός άλτης μαζί με τον Τεντόγλου ήταν οι μοναδικοί που πέρασαν τα οκτώ μέτρα στον αγώνα, δείγμα του πόσο ζορίστηκαν οι αθλητές. Με τη νίκη του αυτή, ο Μίλτος Τεντόγλου εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό της σειράς στις Βρυξέλλες που θα γίνει 13-14 Σεπτεμβρίου.

Έκτος ο Καραλής στη Λωζάνη

Ο Εμμανουήλ Καραλής, χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, συμμετείχε στο Diamond League της Λωζάνης το απόγευμα της Τετάρτης.

Το συγκεκριμένο αγώνισμα έγινε μία ημέρα νωρίτερα στην πόλη της Ελβετίας, αφού οι ιθύνοντες το έβγαλαν εκτός σταδίου και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά εορταστική. Οι κερκίδες στην πλατεία όπου έγινε το αγώνισμα ήταν κατάμεστες από θεατές που έδιναν ρυθμό σε ένα event που θύμιζε πάρτι! Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέλαβε την έκτη θέση με καλύτερο άλμα στα 5,82 μέτρα. Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Μόντο Ντουπλάντις πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 6,15 μέτρα που είναι και ρεκόρ αγώνων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!