Συνεχίζει στη Θέτιδα Βούλας η Μερτέκη

Συνεχίζει στη Θέτιδα Βούλας η Μερτέκη

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:40 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 29.05.2024

Η Θέτιδα Βούλας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ευαγγελίας Μερτέκη.

Στο ρόστερ της Θέτιδας Βούλας και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται η Ευαγγελία Μερτέκη. Η Ελληνίδα ακραία, αρχηγός της ομάδας της νοτίων προαστίων υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Θέτιδα.

Σταδιακά διαμορφώνεται το ρόστερ της ομάδας του Μανώλη Σκουλικάρη. Ο Έλληνας προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του εξαργυρώνοντας το καλό φινάλε της ομάδας. Η Θέτιδα Βούλας απέκλεισε τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και τέθηκε εκτός συνέχειας από τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο η ομάδα της Βούλας αποκλείστηκε με 3-2 σετ σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον μετέπειτα κυπελλούχο Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Βούλας έχει ανακοινώσει τη συμφωνία της με τις Μάασε, Σπικς και Κιουτσιούκη. Στο ρόστερ της Θέτιδα θα βρίσκεται και η Ελευθερία Μανιατογιάννη, που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ευαγγελία Μερτέκη για την σεζόν 2024-2025.

Η Ευαγγελία αποτέλεσε την περσινή σεζόν μια αθλήτρια εκ των στυλοβατών της ομάδας μας και φέτος θα είναι ξανά ένα από τα ισχυρά όπλα που θα έχει στην διάθεση του ο προπονητής μας Μανώλης Σκουλικάρης.

Ευχόμαστε στην Ευαγγελία πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας!», αναφέρει η ανακοίνωση της Θέτιδας Βούλας.

Η Ευαγγελία Μερτέκη ξεκίνησε το βόλεϊ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη. Μετά από μία πενταετία στους Μακεδόνες Αξιού, η Ελληνίδα ακραία βρέθηκε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2013-2014. Αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος τρία χρόνια και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Ιταλία, όπου παρέμεινε για έναν χρόνο.

Η Μερτέκη επέστρεψε στην Ελλάδα τη σεζόν 2018-2019 για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας. Έπαιξε στη Σαντοίρνη για δύο χρόνια και ακολούθησε η διετία στον ΠΑΟΚ, όπου κατέκτησε το Κύπελλο το 2021.

Η Μερτέκη υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας που το 2019 αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με τη φανέλα της Εθνικής πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες το 2018.