Από τον ΑΟ Θήρας στη Θέτιδα η Κιουτσιούκη

Από τον ΑΟ Θήρας στη Θέτιδα η Κιουτσιούκη

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:09 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 29.05.2024

Η Θέτιδα Βούλας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάνια Κιουτσιούκη.

Στη Θέτιδα Βούλας θα συνεχίσει την καριέρα της η Τάνια Κιουτσιούκη. Η Ελληνίδα κεντρική ανακοινώθηκε από την ομάδα των νοτίων προαστίων και αποτελεί την τρίτη μεταγραφή μετά τις Μάασε και Σπικς. Θυμίζουμε ότι η Ελευθερία Μανιατογιάννη ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα της Θέτιδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τιμόνι της ομάδας των νοτίων προαστίων θα βρίσκεται ο Μανώλης Σκουλικάρης.

Ο Έλληνας προπονητής εξαργύρωσε το καλό φινάλε της ομάδας. Η Θέτιδα Βούλας απέκλεισε τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και τέθηκε εκτός συνέχειας από τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο η ομάδα της Βούλας αποκλείστηκε με 3-2 σετ σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον μετέπειτα κυπελλούχο Ολυμπιακό.

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνίδα Κεντρική Τάνια Κιουτσιούκη για την σεζόν 2024-2025.

Η Τάνια αγωνίστηκε την σεζόν 2023-2024 με τον ΑΟ Θήρας στην Volleyleague και επιστρέφει στην Θέτιδα μετά την σεζόν 2017-2018, όπου κατακτήσαμε την άνοδο στην Volleyleague, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα μας στην φετινή της πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ευχόμαστε στην Τάνια πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Θέτιδας για την Τάνια Κιουτσιούκη.

Η Τάνια Κιουτσιούκη γεννήθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη. Η ύψους 185 εκατοστών κεντρική ξεκίνησε το βόλεϊ από την ομάδα της Δράμας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανναξιακό και τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

Η Ελληνίδα κεντρική έπαιξε στη Θέτιδα και τη Λαμία προτού καταλήξει στον Άρη, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια, η Τάνια Κιουτσιούκη αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον ΑΟ Θήρας.