Συνεχίζει στη Θέτιδα Βούλας η Μανιατογιάννη

Συνεχίζει στη Θέτιδα Βούλας η Μανιατογιάννη

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:51 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 29.05.2024

Η Ελευθερία Μανιατογιάννη θα συνεχίσει στη Θέτιδα Βούλας αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Στο ρόστερ της Θέτιδας Βούλας θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν η Ελευθερία Μανιατογιάννη. Η Ελληνίδα λίμπερο ανανέωσε το συμβόλαιο της με την ομάδα των νοτίων προαστίων και θα συνεχίζει για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Η Ελευθερία Μανιατογιάννη είναι η πρώτη ανανέωση συμβολαίου που ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει αποκτήσει τη Ρίκα Μάασε και τη Μάργκαρετ Σπικς. Στο ρόστερ της ομάδας των νοτίων προαστίων αναμένεται να βρίσκεται και τη νέα περίοδο η Ευαγγελία Μερτέκη. Η ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας ήταν από τις κορυφαίες στη φετινή πορεία της ομάδας, που την έφερε και πάλι στα πλέι οφ αλλά και τα προημιτελικά του Κυπέλλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τιμόνι της ομάδας των νοτίων προαστίων θα βρίσκεται ο Μανώλης Σκουλικάρης.

Ο Έλληνας προπονητής εξαργύρωσε το καλό φινάλε της ομάδας. Η Θέτιδα Βούλας απέκλεισε τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και τέθηκε εκτός συνέχειας από τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο η ομάδα της Βούλας αποκλείστηκε με 3-2 σετ σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον μετέπειτα κυπελλούχο Ολυμπιακό.

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του για τρίτη διαδοχική σεζόν, με την αρχηγό της ομάδας των Γυναικών Ελευθερία Μανιατογιάννη.

Η Ελευθερία αποτελεί ένα από τα σημαντικά μέλη της οικογένειάς μας τα τελευταία τρία έτη και από την θέση του λίμπερο όπου αγωνίζεται, θα προσφέρει και για την σεζόν 2024-2025 την ασφάλεια και την υποστήριξη που πρέπει στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε στην Ελευθερία υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρει η ανακοίνωση της Θέτιδας Βούλας.

Η Ελευθερία Μανιατογιάννη ξεκίνησε το βόλεϊ στους Βύρωνα. Από εκεί μετακινήθηκε στη Αγία Παρασκευή και τη συνέχεια στον Πανιώνιο. Η 29χρονη λίμπερο αγωνίστηκε δύο σεζόν στον Ηλυσιακό προτού ρίξει «άγκυρα» στη Θέτιδα Βούλας, ομάδα στην οποία αγωνίζεται από τη σεζόν 2021-2022.