Η ακραία Λορέν Ματίας στη Θέτιδα Βούλας

Η ακραία Λορέν Ματίας στη Θέτιδα Βούλας

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:28 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 07.06.2024

Η Θέτιδα Βούλας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ακραία Λορέν Ματίας.

Ακόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Θέτιδα Βούλας. Η ακραία Λορέν Ματίας με καταγωγή από τις ΗΠΑ έδωσε χέρια με τον σύλλογο των νοτίων προαστίων και θα είναι η τέταρτη ξένη της ομάδας του Μανώλη Σκουλικάρη, που έχει στόχο τη διάκριση τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Θέτιδα έχει ήδη ανακοινώσει τις Αμερικανίδες Μάργκαρετ Σπικς που παίζει ως πασαδόρος και τη Λίζι Φλέμινγκ που παίζει ως κεντρική. Η Γερμανίδα διαγώνια Ρίκα Μάασε θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων της Θέτιδας.

Στον πάγκο της ομάδας των νοτίων προαστίων θα κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Μανώλης Σκουλικάρης. Ο Έλληνας προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του εξαργυρώνοντας το καλό φινάλε της ομάδας. Η Θέτιδα Βούλας απέκλεισε τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και τέθηκε εκτός συνέχειας από τον Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο η ομάδα της Βούλας αποκλείστηκε με 3-2 σετ σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον μετέπειτα κυπελλούχο Ολυμπιακό.

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Λορέν Ματίας η οποία εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την σεζόν 2024-2025.

Η 25χρονη ακραία ύψους 1.90μ., αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την Sporting CP στην Α΄κατηγορία Πορτογαλίας, ενώ έχει αγωνιστεί στην Α΄Γερμανίας με την VC Neuwied 77 (2021-2022) και με την Liiga Ploki στην Α΄κατηγορία Φινλανδίας (2020-2021).

Ευχόμαστε στην Λορέν υγεία πάνω απ' όλα και να επιτύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας», αναφέρει η Θέτιδα Βούλας για τη Λορέν Ματίας.

Η Λορέν Ματίας γεννήθηκε το 1998 στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην πατρίδα της και αγωνίστηκε στο κολλέγιο Davis της Καλιφόρνια συνδυάζοντας την αγάπη της για το βόλεϊ με τις σπουδές της.

Η Λορέν Ματίας έκανε για πρώτη φορά το ταξίδι για την Ευρώπη για λογαριασμό της Λίιγκα Πλόκι, στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Η 25χρονη αγωνίστηκε στη συνέχεια στο γερμανικό πρωτάθλημα ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στη Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας.