Τι αποκάλυψε η Νικόλ Ελευθεριάδου για τον Σάσα Βεζένκοφ
i

/Glomex

Τι αποκάλυψε η Νικόλ Ελευθεριάδου για τον Σάσα Βεζένκοφ

Sportal newsroom 13:16 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 03.06.2024

Η 26χρονη περιφερειακή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Νικόλ Ελευθεριάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στις ΗΠΑ, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοφ.

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ήταν το πρωί της Δευτέρας (3/6) η Νικόλ Ελευθεριάδου. Η 26χρονη περιφερειακή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της στο πόλο αλλά και στον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοφ. Ακόμη, τόνισε ότι τώρα που ο Βούλγαρος φόργουορντ βρίσκεται στην Ελλάδα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού της ζητούν να του πει να γυρίσει τους «ερυθρόλευκους».

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει τη συζήτηση αυτή και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά για αυτά τα θέματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει, μόνο αν το θελήσω εγώ», ανέφερε αρχικά η Νικόλ Ελευθεριάδου διαψεύδοντας τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της, που αγωνίζεται στους «Βασιλιάδες».

Ιλιγγιώδες ποσό για μια υπογεγραμμένη κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν - Πόσα εκατομμύρια έδωσε ο μυστηριώδης πλειοδότης
NBA

10:30 - 03.06.2024

Ιλιγγιώδες ποσό για μια υπογεγραμμένη κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν - Πόσα εκατομμύρια έδωσε ο μυστηριώδης πλειοδότης

Εννέα πάμπλουτοι άνθρωποι διεκδικήσαν μέσω δημοπρασίας μία NBA κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν με την υπογραφή του και αυτός που την πήρε σπίτι του έδωσε 2.928.000 δολάρια!

Τέλος, η Ελευθεριάδου αποκάλυψε πως δεν τη φλερτάρουν έξω αλλά πλέον πηγαίνουν και της λένε να ζητήσει από τον Βεζένκοφ να γυρίσει στον Ολυμπιακό:

«Δεν με φλερτάρουν καθόλου, όχι. Τώρα που έχει γίνει και πιο γνωστό, μάλιστα, έρχονται και μου λένε “Πες στον Σάσα να γυρίσει”. Δεν νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια για φλερτ», είπε η 26χρονη περιφερειακή.