Τοποθετήθηκε το τάραφλεξ στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας

Τοποθετήθηκε το τάραφλεξ στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:55 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 12.10.2024

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του τάραφλεξ στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των ομάδων της Θεσσαλονίκης είναι το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας. Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τοποθετήθηκε το τάραφλεξ διεθνών προδιαγραφών για τους αγώνες και τις προπονήσεις των συλλόγων της πόλης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο θα καλύπτει και τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων βόλεϊ. Το κλειστό της Μίκρας παραχωρήθηκε αποκλειστικά στην ομοσπονδία πετοσφαίρισης μέχρι το 2030 έπειτα από σχετική συνάντηση που είχε ο ΓΗιώργος Καραμπέτσος με τον Γιάννη Βρούτση.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) ανακοινώνει με χαρά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης μόνιμου τάραφλεξ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο παραχωρήθηκε αποκλειστικά στην Ομοσπονδία και το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2030. Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των υποδομών του αθλήματος στη χώρα.

Το γυμναστήριο της Μίκρας, πλέον εξοπλισμένο με τάραφλεξ διεθνών προδιαγραφών, θα φιλοξενεί τις προπονήσεις και τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων βόλεϊ της Θεσσαλονίκης, όπως του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Επιπλέον, θα χρησιμοποιείται από τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του αθλήματος τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος ευχαρίστησε τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την στήριξή του στο ελληνικό βόλεϊ και στην παραχώρηση της Μίκρας για τις ανάγκες του αθλήματός μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.

Θυμίζουμε ότι οι ανάγκες των Εθνικών ομάδων στην Αθήνα θα εξυπηρετούνται στο (υπό ανέγερση) Πολυδύναμο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ και εκείνων στη βόρεια Ελλάδα στο γυμναστήριο Τ4 του Αθλητικού Κέντρου της Μίκρας. Επίσης αναμένεται να συζητηθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και το ζήτημα της χρήσης μιας ακόμα μεγάλης Ολυμπιακής εγκατάστασης στην Αθήνα για τους αγώνες των διεθνών διοργανώσεων των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, αλλά για το θέμα αυτό θα υπάρξει νέα συνάντηση.

Tags: