Το πλάνο της δημόσιας τουρκικής τηλεόρασης από αγώνα βόλεϊ που προκάλεσε σάλο στη χώρα (vid)

Το πλάνο της δημόσιας τουρκικής τηλεόρασης από αγώνα βόλεϊ που προκάλεσε σάλο στη χώρα (vid)

Sportal newsroom 09:34 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 05.06.2024

Σάλο προκάλεσαν στην Τουρκία τα πλάνα μιας γυναίκας φιλάθλου με αποκαλυπτικό ντεκολτέ σε αγώνα της εθνικής ομάδας.

Σάλο προκάλεσαν στην Τουρκία τα πλάνα μιας γυναίκας φιλάθλου με αποκαλυπτικό ντεκολτέ στον αγώνα και τη νίκη της εθνικής ομάδας βόλεϊ της χώρας με τις ΗΠΑ με το κανάλι TRT Spor να υποχρεώνεται σε δημόσια συγγνώμη για τις εικόνες που μεταδόθηκαν.

Οπως φαίνεται και στα παρακάτω πλάνα φαίνεται η νεαρή κοπέλα πανηγυρίζει για τη νίκη με 3-2 της Τουρκίας επί των ΗΠΑ με το βαθύ ντεκολτέ της, μάλιστα, κάποια στιγμή να την προδίδει. Οι αποκαλυπτικές εικόνες που μεταδόθηκαν για λίγα δευτερόλεπτα προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση και στα social media, υποχρεώνοντας το κανάλι TRT Spor να εκδώσει ανακοίνωση.

Οι Εθνικές ομάδες Μπάσκετ και Βόλεϊ στο 8ο NFL Athens: «Ο Αθλητισμός είναι ένας!»
ΣΤΙΒΟΣ

20:13 - 28.05.2024

Οι Εθνικές ομάδες Μπάσκετ και Βόλεϊ στο 8ο NFL Athens: «Ο Αθλητισμός είναι ένας!»

Το δικό τους μήνυμα για την προσφορά του αθλητισμού στην κοινωνία μέσω του 8ου No Finish Line Athens έδωσαν τα μέλη των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών αλλά της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Γυναικών, που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 100.000χλμ Αγάπης για το «Μαζί για το Παιδί»!

«Τη σκηνοθεσία και τις κάμερες είχε αναλάβει το αμερικανικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα. Όλες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Sports ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως οι εικόνες αυτές που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η «γυναίκα με τα κόκκινα», όπως την αποκαλούν από τη στιγμή που ξαφνικά έγινε γνωστή μετά τη δημοσίευση των εικόνων, ήταν η Nazlıcan İrem Köroğlu, η οποία ζει στις ΗΠΑ και είναι παντρεμένη με Αμερικανό. Η νεαρή κοπέλα εξεπλάγη με αυτό που συνέβη στη συνέχεια, καθώς φάνηκε ότι πολλοί άνθρωποι βρήκαν τον λογαριασμό της νεαρής στα social media και έστειλαν προσβλητικά μηνύματα.

Τότε, η νεαρή γυναίκα που ζει στις ΗΠΑ αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Tags: