Τζιάβρας στο Sportal: «Οδηγός μας η ανατροπή του δεύτερου σετ»

Δημήτρης Τζιάβρας

i

© Intime

Τζιάβρας στο Sportal: «Οδηγός μας η ανατροπή του δεύτερου σετ»

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:30 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 14.08.2024

Η ανατροπή που έκανε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο σετ κόντρα στον Μίλωνα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την ομάδα του Πειραιά στον τελικό του Κυπέλλου όπως σημείωσε ο Δημήτρης Τζιάβρας μιλώντας στο Sportal.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κόντρα στον Μίλωνα. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Μίλωνα στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου και το Σάββατο (21:30) θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Οι Πειραιώτες έκαναν στο δεύτερο σετ μία μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχανε με 22-18 αλλά έφερε την κατάσταση υπέρ της και πήρε τη νίκη δίχως απώλειες.

Σε αυτό στάθηκε και ο Δημήτρης Τζιάβρας μετά το τέλος του ματς μιλώντας στο Sportal. Ο λίμπερο του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ανατροπή του δεύτερου σετ πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

«Πρέπει να κρατήσουμε το δεύτερο σετ θα έλεγα, που γυρίσαμε μετά από μεγάλη διαφορά που χάναμε και να είναι αυτός ο οδηγός μας για τον αυριανό τελικό», σημείωσε ο 22χρονος παίκτης των Πειραιωτών στο Sportal.

«Σταματήσαμε να χάνουμε το σερβίς μας, οπότε είχαμε μία συνέχεια στις κόντρα μπάλες», είπε ο Δημήτρης Τζιάβρας για το τι οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ανατροπή του δεύτερου σετ.

Ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα για την ομάδα του Μίλωνα. «Ο Μίλωνας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν την υποτιμήσαμε ποτέ. Δίκαια είναι εδώ που είναι. Δίκαια έχει φτάσει στη φάση των ημιτελικών στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο», είπε στο Sportal ο Δημήτρης Τζιάβρας.

Ο λίμπερο των Πειραιωτών ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο η ομάδα του Ολυμπιακού να είναι κουρασμένη από τα διαδοχικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Όλοι παίζουμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες και καταστάσεις».

«Το σέρβις - υποδοχή θα κρίνει τον τελικό», κατέληξε ο Δημήτρης Τζιάβρα σε ερώτηση για το στοιχείο που θα κρίνει τον αγώνα του Σαββάτου.