Τζουλιάνι: «Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πάρουμε το τρόπαιο» (vid)

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι

i

©intime

Τζουλιάνι: «Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πάρουμε το τρόπαιο» (vid)

Sportal newsroom 23:21 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 14.08.2024

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά τη νίκη (0-3) του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στον πρώτο τελικό του CEV Challenge, κάλεσε τον κόσμο των «ερυθρολέυκων» να γεμίσουν το γήπεδο ενόψει της ρεβάνς.

Σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 3-0 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup, όντας εξαρετικοί σε όλο τον αγώνα. Το πρώτο σετ η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι το πήρε με 2-25, το δεύτερο με 23-25 και το τρίτο με 14-25. 

Στο τέλος του αγώνα ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις και ανέφερε, ότι περιμένει τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά στο γήπεδο, για να δώσουν ώθηση στην ομάδα του για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

«Είχαμε κάποια καλά στοιχεία. Σερβίραμε καλά, ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Είχαμε στοιχεία που ήταν καλύτερα απ’ ό,τι παίζουμε συνήθως. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα τα τρόπαια είναι σημαντικά, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο που είναι το πιο σημαντικό από αυτά που κυνηγάμε. Αυτό που θέλω να πω σχετικά με την τραγωδία στην Ελλάδα, λυπάμαι και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο ΣΕΦ, γιατί θα είναι πολύς κόσμος και περιμένουμε να πιέσει τον αντίπαλο ώστε να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον τίτλο», ήταν τα λόγια του Ιταλού.