Τζουλιάνι: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Αλμπέρτο Τζουλιάνι

i

© Intime

Τζουλιάνι: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Sportal newsroom 22:05 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 14.08.2024

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό της Volley League.

Στη βελτίωση του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός τεχνικός των Πειραιωτών σημείωσε ότι οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι μοιρασμένες παρά τη νίκη με 3-1 σετ στον πρώτο τελικό του Ρέντη.

«Είναι σημαντικό να νικάς τον πρώτο αγώνα στη σειρά των τελικών των πλέι οφ. Έχουμε παίξει και καλύτερα. Ξεκινήσαμε με εύκολα λάθη αλλά σταδιακά μέσα στον αγώνα είχαμε βελτίωση σε όλους τους τομείς. Δεν αρκεί αυτή η εμφάνιση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια για να επιβεβαιώσουμε τη σημερινή νίκη. Ακόμα οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι 50-50 παρότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στις νίκες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Είχε χρόνο να ξεκουραστεί μετά το κύπελλο στην Καλαμάτα. Θα αντιδράσει και μην ξεχνάμε πως είναι ο Κυπελλούχος και θα προσπαθήσει να παίξει καλύτερα στην έδρα του», σημείωσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά το τέλος του αγώνα.