Συνάντηση Καραμπέτσου - Χαρδαλιά

Συνάντηση Καραμπέτσου - Χαρδαλιά

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:11 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 03.10.2024

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή, την ταμία του Δ.Σ. Έφη Χρόνη και στελέχη της Ομοσπονδίας βρέθηκαν στα γραφεία της περιφέρειας.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν ζητήματα στέγασης του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ. Μιλώντας μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιώργος Καραμπέτσος εξέφρασε στην αισιοδοξία για ευχάριστες ανακοινώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριο Χαλβατζή, την ταμία του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη και στελέχη της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Σε συνέχεια των επαφών και των εξαγγελίων από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση τέθηκε το ζήτημα της συνολικής στέγασης του Ελληνικού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ σε έναν ενιαίο χώρο πάνω σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στήριξης των αθλητικών ομοσπονδιών των ομαδικών αθλημάτων από την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα άμεσης στήριξης της Περιφέρειας σε προγράμματα Ανάπτυξης και Διοργανώσεων της Ε.Ο.ΠΕ.

«Όπως πάντα ο Περιφερειάρχης, ο καλός φίλος και πάνω απ΄όλα φίλαθλος Νίκος Χαρδαλιάς μας εκπλήσσει ευχάριστα. Τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν πολύ ευχάριστα πράγματα για τα δύο Ολυμπιακά Αθλήματα του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ. Μέχρι τότε εγώ, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. και όλα τα στελέχη της Ε.Ο.ΠΕ. έχουμε πολύ δουλειά και προετοιμασία για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος», αναφέρει η ενημέρωση της ΕΟΠΕ.

Πριν λίγο καιρό λύθηκε ένα μεγάλο ζήτημα που ταλάνιζε επί χρόνια την ΕΟΠΕ και τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας σε συνάντηση που είχε ο Γιώργος Καραμπέτσος με τον Γιάννη Βρούτση, ανακοινώθηκαν στον επικεφαλής της ΕΟΠΕ τα στάδια που θα διατεθούν για τις Εθνικές ομάδες.

Το Πολυδύναμο ΟΑΚΑ, το Τ4 Μίκρας και μία Ολυμπιακή Εγκατάσταση παραχωρούνται στην ομοσπονδία. Ο Γιώργος Καραμπέτσος, πρόεδρος της ΕΟΠΕ σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος μετά την εξέλιξη αυτή.