Παράταση της ΕΣΑΠ για την ΑΕΚ - Στις 11/9 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Παράταση της ΕΣΑΠ για την ΑΕΚ - Στις 11/9 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:16 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 14.08.2024

Νέα παράταση πήρε η ΑΕΚ προκριμένου να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά διακανονισμών και να γίνει μέλος της ΕΣΑΠ και να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley League.

Μέχρι την Πέμπτη 4 Αυγούστου έχει διορία η ΑΕΚ προκειμένου να προσκομίσει στην ΕΣΑΠ τα απαραίτητα έγγραφα εξόφλησης ή διακανονισμών για να γίνει μέλος της συνεταιρισμού και να λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ΑΕΚ εξασφάλισε την άνοδό της ως πρωταθλήτρια της Pre League κόντρα στον Φλοίσβο. Ωστόσο, τα χρέη των παλαιότερων ετών ταλανίζουν την ομάδα, που «παλεύει» να καταφέρει τους απαιτούμενους διακανονισμούς. Αν η Ένωση δεν εξασφαλίσει τα απαιτούμενα έγγραφα και δικαιολογητικά, τότε δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε ακόμη την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η διαδικασία θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα.

«Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Α.Π. πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Τα μοναδικά θέματα της ημερησίας διάταξης ήταν την αίτηση της Α.Ε.Κ. για να γίνει μέλος της Ε.Σ.Α.Π. την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2023-24.

1. Αποφασίστηκε να δοθεί δεύτερη παράταση στη διοίκηση της ΑΕΚ, χρονικής διάρκειας τριών ημερών (μέχρι και την Πέμπτη 4 Αυγούστου) ώστε να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη.

Σε περίπτωση που η εν λόγω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, η Γ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την αίτηση της Α.Ε.Κ. για να γίνει μέλος στον Συνεταιρισμό.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λευτέρης Αρχόντης, Μάνος Μακρής.

2. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα», αναφέρει η ενημέρωση της ΕΣΑΠ.