Στον Φοίνικα Σύρου ο Μπαρμπούνης

Σπύρος Μπαρμπούνης

i

© Intime

Στον Φοίνικα Σύρου ο Μπαρμπούνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:56 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 14.08.2024

Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Μπαρμπούνη για τη νέα σεζόν.

Συνεχίζεται η συγκρότηση του ρόστερ του Φοίνικα Σύρου. Η ομάδα των Κυκλάδων θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Volley League, παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή της ήταν αμφίβολη πριν από λίγες ημέρες.

Ο Φοίνικας Σύρου ξεκίνησε τις μεταγραφικές του κινήσεις προκειμένου να παρουσιάσει μία ομάδα ανταγωνιστική τη νέα σεζόν. Οι νησιώτες έχουν ήδη ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκου Γαλιώτου και την επιστροφή του Βασίλη Καρασαββίδη.

Η νέα κίνηση του Φοίνικα είναι ο Σπύρος Μπαρμπούνης. Ο 23χρονος ακραίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ΑΕΚ. Ο Σπύρος Μπαρμπούνης ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες του Κύζικου Νέας Περάμου. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα διεξαχθεί με 9 ομάδες. Η Volley League αποφάσισε να μην χορηγήσει τη wild card, παρά το γεγονός ότι την είχε προκηρύξει. Έτσι, η θέση της ΑΕΚ στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ θα μείνει κενή. Η Ένωση, που είχε εξασφαλίσει την άνοδο ως πρωταθλήτρια της Pre League, δεν κατάφερε να διακανονίσει τα χρέη της. 

«Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σπύρου Μπαρμπούνη.

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης γεννήθηκε στις 1/8/2000 έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:01 - 10.09.2023

«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)

Ένας φίλαθλος πλησίασε τον Κώστα Σλούκα λίγο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κλουζ και τον ρώτησε αν τελικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής ή όχι. Πήρε την απάντησή του, αφού ο 33χρονος χωρίς δισταγμό είπε «Καλός είναι!».

Ξεκίνησε το 2013 από τις ακαδημίες του Κύζικου Νέας Περάμου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους κατωτέρω συλλόγους:

2014-2017 Ολυμπιακός

2017-2019 Απολλων Σμύρνης

2019-2021 Παναθηναικός

2021-2022 Κέρκης Σάμου

2022-2023 ΑΕΚ

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων», αναφέρει η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου.