Συνεχίζει στον Πήγασο ο Χάζελντεν
i

© Intime

Συνεχίζει στον Πήγασο ο Χάζελντεν

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:13 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 29.05.2024

Ο Χάμις Χάζελντεν ήρθε με συμφωνία με τον Πήγασο Πολίχνης για νέο συμβόλαιο.

Στο ρόστερ του Πήγασου Πολίχνης θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Χάμις Χάζελντεν. Ο διαγώνιος από την Αυστραλία συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά και θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης της ομάδας του Γιάννη Ορφανού.

Ο Χάζελντεν αγωνίστηκε στον Πήγασο Πολίχνης στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Ο Αυστραλός ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Θυμίζουμε ότι ο Πήγασος κατέλαβε την έκτη θέση και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο βαλκανικό κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο της ομάδας της Πολίχνης θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Ορφανός. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει και ο αρχηγός Αργύρης Μαυροβουνιώτης.

«Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διαγώνιο Hamish Hazelden.

Μετά την καλή περσινή πορεία οι δύο πλευρές συμφώνησαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και για την νέα σεζόν 2024/25.

Ο Χάμις, αν και βρέθηκε στην ομάδα μας από τα μέσα της σεζόν ανταποκρίθηκε αμέσως στις αγωνιστικές συνθήκες και προσέφερε σημαντική βοήθεια στον Πήγασο Πολίχνης.

Για την ανανέωση της συνεργασίας ο Hamish Hazelden δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην ομάδα για άλλη μια σεζόν και ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά για ακόμα πιο δυνατά αποτελέσματα», αναφέρει η ανακοίνωση του Πήγασου για τον Χάμις Χάζελντεν.

Ο Χάμις Χάζελντεν ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Καναδά. Ο Αυστραλός διαγώνιος συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας και έπαιξε για λίγους μήνες στην Ινδονησία. Ξεκίνησε τη σεζόν 2023-2024 την Ντιναμό Βουκουρεστίου προτού ταξιδέψει για την Ελλάδα για λογαριασμό του Πήγασου Πολίχνης.