Στις 11 Οκτωβρίου η παρουσίαση της Volleyleague γυναικών
i

© Intime

Στις 11 Οκτωβρίου η παρουσίαση της Volleyleague γυναικών

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:44 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 03.10.2024

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Λίγες ημέρες απέμειναν για την πρεμιέρα της φετινής Volleyleague γυναικών. Το πρώτο σερβίς είναι προγραμματισμένο για τις 19 Οκτωβρίου. Τα πρώτα ντέρμπι έρχονται νωρίς αφού τη δεύτερη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Το ντέρμπι «αιωνίων» θα διεξαχθεί την τρίτη αγωνιστική στις 30 Οκτωβρίου στο κλειστό του Μετς. Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 19:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο King George. Στην παρουσίαση του πρωταθλήματος θα μιλήσουν οι προπονητές, οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι των 12 ομάδων.

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει και λίγες ημέρες πριν το πρώτο σερβίς (19/10) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή της Volleyleague γυναικών 2024-2025.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο King George (Βασιλέως Γεωργίου Α' 3, Πλατεία Συντάγματος, αίθουσα Ballroom 1), οι προπονητές, οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι των 12 ομάδων θα μιλήσουν για τη νέα σεζόν που ξεκινά, ενώ θα γίνει η παρουσίαση των ρόστερ και η βράβευση των κορυφαίων της σεζόν 2023-24», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα σε μία μυθική σειρά τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, που είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, προηγήθηκε με 2-0 και απείχε μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, όμως, είχε άλλα σχέδια. Ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες, οι δύο στο κλειστό του Ρέντη, και κατέκτησε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών και 26ο συνολικά στην ιστορία του. Στο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Final 4 του Λουτρακίου.