Παρουσιάστηκε ο Απολλώνιος Κερατσινίου
i

© Γραφείο Τύπου Απολλώνιου Κερατσινίου

Παρουσιάστηκε ο Απολλώνιος Κερατσινίου

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:29 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 14.08.2024

Σε μία όμορφη τελετή στην κεντρική πλατεία του Κερατσινίου, ο τοπικός Απολλώνιος παρουσίασε την ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

Με μία μεγάλη γιορτή στην κεντρική πλατεία του Κερατσινίου γιόρτασε ο τοπικός Απολλώνιος την επιστροφή του στη Volleyleague γυναικών. Παρούσας της διοίκησης, της Δημοτικής Αρχής, πλήθους κόσμου αλλά κυρίως νέων παιδιών που αγαπούν το βόλεϊ αλλά και τον ίδιο τον Απολλώνιο δίνοντας δυναμικό παρών στην Πλατεία Κύπρου, η πόλη χειροκρότησε τα αστέρια της ομάδας που με τη σειρά τους υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ούτως ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεί αξιόμαχα στα σαλόνια της Volleyleague απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους!

Το Highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο απο το παιχνίδι των νέων, και όχι μόνο, παιδιών με τις αθλήτριες μας με το φιλέ που είχε τοποθετηθεί καταδεικνύοντας ότι το βόλει είναι στην καρδιά και την ψυχή των αγοριών και των κοριτσιών της πόλης. Θυμίζουμε ότι ο Απολλώνιος κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών εκτός έδρας κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου. Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαρτίου.

Στον πάγκο του Απολλώνιου θα είναι και τη νέα σεζόν ο Νίκος Μπουτσουρής. Ο Έλληνας προπονητής οδήγησε την ομάδα του Κερατσινιού στην άνοδο την περασμένη σεζόν.

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μπουτσουρή Νικο!

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:36 - 11.09.2023

Ασύλληπτη ομολογία Κόκε: «Στο ποδόσφαιρο έβγαζα 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τα ναρκωτικά τα έβγαζα σε δύο μήνες!»

Ο Σέρχιο Κόκε παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε: «Μετά την αληθινή, ειλικρινή και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με τη Διοίκηση του Απολλώνιου, δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω για την ανανέωσή της, ώστε να πορευτούμε μαζί ξανά στις νέες προκλήσεις της Volley League. Διανύσαμε μια σεζόν δύσκολη, με μεγάλο ανταγωνισμό, με απρόοπτα εμπόδια και μέσα από αμοιβαία εμπιστοσύνη, προσήλωση στον κοινό στόχο, υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, φτάσαμε στην επιτυχία. Για όλους τους παραπάνω λόγους, με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου για την άριστη συνεργασία, κατανόηση και την αντοχή που έδειξαν»

Ευχόμαστε στον κ. Μπουτσουρή, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!», ανέφερε η ανακοίνωση του Απολλώνιου.