«Σφράγισε» την πρόκριση η Βουλιαγμένη
i

© Intime

«Σφράγισε» την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 15-8 της Κίντο και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Euro Cup.

Η Βουλιαγμένη προκρίθηκε στη φάση των «16» του Euro Cup. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε 15-8 της Κίντο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τρίτο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης.

Το νεανικό σύνολο του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς έφτασε σε μία σπουδαία νίκη και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Η Κίντο προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο με γκολ των Πανεράι, Γκαμπατσιάνι και Φιγκάρι. Η ελληνική ομάδα μείωσε 3-2, που ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου με δύο διαδοχικά τέρματα του Τόττη.

Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε 3-3 με τρίτο διαδοχικό του Τόττη στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Ο Γκαμπατσιάνι έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Ιταλούς, αλλά ο Τόττης με το τέταρτο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε στα μισά της δεύτερης περιόδου. Η Βουλιαγμένη πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με γκολ του Καλογερόπουλου στον παίκτη παραπάνω. Η Κίντο ισοφάρισε με τον Πανεράι και το δεύτερο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 6-6 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλογερόπουλου.

Η Βουλιαγμένη μπήκε φουριόζα στο τρίτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε 8-6 με τέρματα του Αλμύρα και του Σπάχιτς. Η Κίντο μείωσε με πέναλτι του Πανεράι, αλλά η ελληνική ομάδα πάτησε γκάζι για το 12-7 με γκολ των Σπάχιτς, Καλογερόπουλου και Γιαννάτου.

Η Βουλιαγμένη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στο 15-7 με γκολ του Καστρινάκη δύο περίπου λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα. Ο Πανεράι διαμόρφωσε το τελικό 15-8 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Για την ομάδα των νοτίων προαστίων πέντε γκολ σημείωσε ο Τόττης και τέσσερα ο Καλογερόπουλος. Από την ιταλική ομάδα ξεχώρισε επιθετικά ο Πανεράι με τέσσερα τέρματα.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΚΙΝΤΟ

Οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 6-1, 3-1

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Καστρινάκης Θ., Τόττης 5, Καλογερόπουλος 4, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς, Χατζής, Γούντχεντ, Καστρινάκης Ν. 1, Λεγάκης, Σπάχιτς 3, Γιαννάτος 1, Λεβαντής.

Κίντο (Μπιταρέλο): Γκιάρα, Γκαμπατσιάνι 1, Ντι Σόμα, Βίλα, Πανεράι 4, Περονγκίνι, Οκταβιάν, Νόρα, Φιγκάρι 1, Μάσα, Αϊκάρντι, Γκαμπατσιάνι 2, Νόλι.