Συνεχίζει στη Βουλιαγμένη η Αθηνά Γιαννοπούλου

Συνεχίζει στη Βουλιαγμένη η Αθηνά Γιαννοπούλου

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:50 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 23.06.2024

Παίκτρια της Βουλιαγμένης θα είναι και την επόμενη σεζόν η Αθηνά Γιαννοπούλου.

Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Αθηνά Γιαννοπούλου. Η Ελληνίδα περιφερειακός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα των νοτίων προαστίων διάρκειας δύο ετών.

Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε την ανανέωση και της τερματοφύλακα Μαρίνας Κοτσιώνη. Η Αθηνά Γιαννοπούλου γεννήθηκε το 2001 και αγωνίζεται στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης από το 2018 και έναν χρόνο αργότερα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Η Ελληνίδα περιφερειακός είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της Αθηνάς Γιαννοπούλου.

Η Αθηνά είναι φοιτήτρια στην σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και είναι γεννημένη στις 6 Δεκεμβρίου του 2001. Αγωνίζεται ως περιφερειακός και από το 2018 είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Σημαντικότερo επίτευγμα της με την ομάδα του Ν.Ο.Βουλιαγμένης είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2019. Με την εθνική ομάδα γυναικών έχει καταλάβει την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ το 2022. Την 3η θέση και πρόκριση για Ολυμπιακούς αγώνες στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόβεν το 2023. Την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Αθηνά, συνεχίζουμε μαζί γερά για τα επόμενα δύο χρόνια !!!», αναφέρει η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης για την Αθηνά Γιαννοπούλου.

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 10-7 της Βουλιαγμένης έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο για 15η φορά στην ιστορία του και 11η συνεχόμενη.

Μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από την αντίπαλό του. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη στον τρίτο τελικό βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με τρία γκολ αλλά τον γύρισε και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.