Χάντμπολ: Έφυγε από την ζωή ο 19χρονος Τάσος Ξεκουκουλωτάκης

Χάντμπολ: Έφυγε από την ζωή ο 19χρονος Τάσος Ξεκουκουλωτάκης

Sportal newsroom 12:56 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 20.08.2024

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό χάντμπλ, καθώς ο 19χρονος Τάσος Ξεκουκουλωτάκης έφυγε από την ζωή, μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του.

Ο 19χρονος αθλητής του χάντμπολ, Τάσος Ξεκουκουλωτάκης, έφυγε από την ζωή ή τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2). Ο παίκτης του Ωρίωνα Χανίων άφησε την τελευταία του πνοή στη άσφαλτο μόλις στα 19 του χρόνια, μετά από τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους της Κρήτης.

Ο Ξεκουκουλωτάκης οδηγούσε το αυτοκίνητό του, το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να εκτιναχτεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου και τον 19χρονο να χάνει την ζωή του, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. 

Πέντε πυροσβέστες έκαναν προσπάθεια να τον απεκλωβίσουν, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

«Ο αγαπημένος μας Τάσος βιάστηκε ξανά. Πάντα έτρεχες πρώτος στους " Αιφνιδιαδιασμους " Πρώτος στην διάθεση, στο κέφι στην περηφάνια. Δεν είχες όρια. Γι'αυτό η γη έτρεμε όταν την πατούσες. Δεν υπήρχε αντίπαλος που να τον φοβάσουν. Αποφάσισες μόνος του να τα βάλεις με τον χάρο. Δεν έχασες Τάσο μου, είσαι εκεί που ανήκεις, σε μια άλλη διάσταση. Θα μείνεις πάντα έτσι στις καρδιές μας!!!», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας που έπαιζε ο 19χρονος.

Tags: