Χασμπάλα: «Απερίγραπτα τα συναισθήματα!»
i

© Intime

Χασμπάλα: «Απερίγραπτα τα συναισθήματα!»

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:12 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 25.09.2024

Ο Ματέο Χασμπάλα μίλησε για την παρουσία του στον αγώνα του Ολυμπιακού ONEX με τη Στρούμιτσα.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 σετ της Στρούμιτσα στη ρεβάνς των δύο ομάδων μετά τη νίκη της με το ίδιο σκορ στη Βόρεια Μακεδονία. Πρώτος σκόρερ του αγώνα στο κλειστό του Ρέντη ήταν ο Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς, που σημείωσε 19 πόντους. Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης στο κλειστό του Ρέντη αναδείχτηκε ο Ανέστης Δαλακούρας με 12 πόντους και πολύ καλή απόδοση στο κομμάτι της υποδοχής.

Ο αγώνας αυτός ήταν ιδιαίτερος για τον Ματέο Χασμπάλα. Ο 19χρονος πασαδόρος αγωνίστηκε ως βασικός αντί του σπουδαίου Ντράγκαν Τράβιτσα και μίλησε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την εμπειρία του αγώνα του Ρέντη, ενώ απέφυγε να αποκαλύψει τις συμβουλές που του έχει δώσει ο πολύπειρος Ιταλός πασαδόρος.

-Εύκολη πρόκριση, ξανά 3-0 σετ. Πώς είδες την ομάδα;

«Παρότι δεν δώσαμε κανένα φιλικό και ξεκινήσαμε κατευθείαν τα ευρωπαϊκά ματς, βλέπω την ομάδα ότι έχει αρχίσει να δένει πολύ γρήγορα και να παίζουμε ωραίο βόλεϊ. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και συνεχίζουμε».

-Πώς ένιωσες που αγωνίστηκες βασικός σε ένα ευρωπαϊκό ματς με την ομάδα;

«Νιώθω πολύ ωραία, το κλίμα στην ομάδα είναι ωραίο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και κερδίσαμε, χαρούμενος που έπαιξα βασικός. Xαίρομαι, που ο προπονητής με εμπιστεύεται και μου δίνει ευκαιρίες. Και όλα τα παιδιά με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα! Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά δεν μένουμε εδώ, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και προχωράμε όλοι μαζί για την επίτευξη των στόχων μας, βήμα-βήμα. Προπονούμαι κάθε μέρα με σπουδαίους παίκτες. Το όνειρο μου είναι, να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να γίνομαι συνέχεια καλύτερος και καλύτερος, να βελτιώνομαι συνέχεια, μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, αυτό γίνεται μόνο μέσα από προπόνηση και δουλειά. Το κεφάλι χαμηλά».

-Τι συμβουλές σου δίνει ο Τράβιτσα;

«Αυτά δεν μπορώ να τα πω, είναι μεταξύ μας (σ.σ. γέλια)».