Χατζηευστρατιάδου: «Να πάμε στη Σόφια και να κάνουμε τη δουλειά μας»
i

© Intime

Χατζηευστρατιάδου: «Να πάμε στη Σόφια και να κάνουμε τη δουλειά μας»

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:25 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 09.10.2024

Χαμηλούς τόνους, παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας κράτησε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Το τριφύλλι επικράτησε 3-0 σετ της ομάδας της Βουλγαρίας στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο κλειστό του Μετς και έβαλε πλώρη για την πρόκριση στη φάση των «32» του Challenge Cup.

Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δύο σετ στη ρεβάνς της Βουλγαρίας σε μία εβδομάδα για να πάρει την πρόκριση. Αν το τριφύλλι πάρει την πρόκριση, τότε θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση στην Καχασόλ Σεβίγια. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου στην Ισπανία.

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου ήταν από τις κορυφαίες του αγώνα. Η Ελληνίδα κεντρική, που είχε 11 πόντους, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και κράτησε χαμηλούς τόνους, μετά τη νίκη 3-0 και την εμφάνιση.

«Για εμάς σήμερα ήταν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν. Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή πρώτη εμφάνιση σήμερα όμως σίγουρα έχουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Σίγουρα δεν επιτρέπονται σημάδια χαλάρωσης από πλευράς μας και πρέπει να είμαστε μέσα στο ματς ψυχή και σώμα μέχρι να πέσει η μπάλα κάτω, δεν πρέπει να σταματήσουμε. Η νίκη με 3-0 σήμερα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και θα πρέπει να πάμε στη Σόφια να κάνουμε τη δουλειά μας», σημείωσε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.