Φινάλε με ήττα για τη Βουλιαγμένη στον προκριματικό του Champions League
i

© Intime

Φινάλε με ήττα για τη Βουλιαγμένη στον προκριματικό του Champions League

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:47 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 15.09.2024

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 17-9 από τη Ζούγκλο στον τελευταίο της αγώνα στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών.

Με απολογισμό τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ολοκλήρωσε την παρουσία της στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Λαιμού «λύγισε» με 17-9 από τη Ζούγκλο και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο EuroCup.

Η ομάδα του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς άνοιξε το σκορ με τέρμα του Αλμύρα στον παίκτη παραπάνω. Στη συνέχεια η Ζούγκλο ισοφάρισε με τον Κόβακς στον παίκτη παραπάνω και σημείωσε άλλα δύο τέρματα για το 3-1 της πρώτης περιόδου με τον Γιάνσικ. Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου.

Η ομάδα της Ουγγαρίας προηγήθηκε 5-1 με τέρματα των Μεσαρός και Κόβακς στα μισά, περίπου, του δεύτερου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη πέτυχε γκολ μετά από οκτώ περίπου λεπτά με τον Σπάχιτς. Η Ζούγκλο έφερε και πάλι τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα (6-2) με τον Εκλέρ. Ο Μπελέσης και ο Αλμύρας μείωσαν 6-4 για τη Βουλιαγμένη αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στο 7-4 της δεύτερης περιόδου με τον Μπούντους.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, η ουγγρική ομάδα προηγήθηκε 9-4 με τον Τσάπο και τον Κόβακς. Ο Ούμποβιτς μείωσαν για τη Βουλιαγμένη, αλλά η Ζούγκλο διατηρούσε τη μεγάλη διαφορά και έφτασε στο 11-6 του τρίτου οκταλέπτου με τέρμα του Τατράι στον παίκτη παραπάνω.

Αφού όλα είχαν κριθεί, η Ζούγκλο άνοιξε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Η ομάδα της Ουγγαρίας προηγήθηκε 15-8 με τέρμα του Κόβακς και στη συνέχεια ο Αλμύρας μείωσε για τη Βουλιαγμένη με γκολ στον παίκτη παραπάνω. Δύο τέρματα του Κόβακς διαμόρφωσαν το 17-9 που ήταν το τελικό σκορ.

ΖΟΥΓΚΛΟ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 17-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-3, 4-2, 6-3

Ζούγκλο (Βάργκα): Γκιάπχας, Τατράι Ντ. 2, Τσάπο 1, Τατράι Τ., Τσατσόφσκι 1, Εκλέρ 2, Γιάνσικ 1, Σεγκάλμι, Κόβακς 6, Γκαλ 1, Μπούντους 1, Μεσαρός 2, Κορόμ

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Μπελέσης 1, Τόττης, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 4, Ούμποβιτς 2, Χατζής, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος, Λεβαντής