Οριστικό: «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Πελίστρι – Αυτό είναι το deal με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Φωτ. IMAGO

Οριστικό: «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Πελίστρι – Αυτό είναι το deal με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Sportal newsroom 11:05 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Στον Παναθηναϊκό ο Φακούντο Πελίστρι! Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που επέμεινε στις πληροφορίες του περί συμφωνίας του «τριφυλλιού» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλες οι πλευρές τα έχουν βρει μεταξύ τους και είναι θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.

Όλα έτοιμα για τη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που δικαιώθηκε για την επιμονή του, παρά τη διάψευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις προηγούμενες μέρες.

Φακούντο Πελίστρι: Το παιδί που έμαθε να λέει «όχι» για να ζήσει το όνειρό του! (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:08 - 20.08.2024

Φακούντο Πελίστρι: Το παιδί που έμαθε να λέει «όχι» για να ζήσει το όνειρό του! (vid)

Ο Φακούντο Πελίστρι ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του το κεφάλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα πετάει την ταμπέλα του «ταλέντου», ώστε να ηγηθεί στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ, η συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στα έξι εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη και παράλληλα ο αγγλικός σύλλογος θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, με τον 22χρονο εξτρέμ να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, η ανάρτησή του καταλήγει με το στοιχείο που έχει σημειώσει από την αρχή της υπόθεσης, ότι ρόλο – κλειδί στην υπόθεση έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος γνωρίζει άριστα τον ποδοσφαιριστή και το τι μπορεί να του προσφέρει στα άκρα της επίθεσης.

«Ο Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό και είναι οριστικό. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται, αφού η συμφωνία επήλθε στα έξι εκατ. ευρώ. Μιλάμε για οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Πελίστρι θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Ο Ουρουγουανός προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιεγκο Αλόνσο, ήταν παράγοντας – κλειδί», αναφέρει ακριβώς στην ανάρτησή του.

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει το super deal με Πελίστρι στα 18 εκατ. ευρώ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:21 - 20.08.2024

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει το super deal με Πελίστρι στα 18 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός φέρνει στην Ελλάδα τον Ουρουγουανό παικταρά, φτάνοντας σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον ίδιο που αγγίζει και ξεπερνά τα 18 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!