Παπαγιάννης στο Sportal: «Ο Σπανούλης ζητάει από όλους αυτό που ζητούσε και από τον εαυτό του»

Παπαγιάννης στο Sportal: «Ο Σπανούλης ζητάει από όλους αυτό που ζητούσε και από τον εαυτό του»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:18 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 22.06.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα του Sportal για την Εθνική Ελλάδας, αποθεώνοντας τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νικ Καλάθη και εκφράζοντας την αισιοδοξία του ενόψει Προολυμπιακού.

 Ο Γιώργος Παπαγιάννης αφήνει την Ευρωλίγκα και τη Φενέρμπαχτσε και τους επόμενους μήνες έχει στο μυαλό του μόνο την Εθνική μας ομάδα!

Ο θηριώδης σέντερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μίλησε στην κάμερα του Sportal στο πλαίσιο της media day της Εθνικής, με τον ίδιο να έχει πολλά να πει!  

Αιμόφυρτος στα αποδυτήρια ο Παπαγιάννης: Δέχτηκε χτύπημα από τον Μπαλτσερόφσκι και άνοιξε το κεφάλι του
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

21:20 - 21.06.2024

Αιμόφυρτος στα αποδυτήρια ο Παπαγιάννης: Δέχτηκε χτύπημα από τον Μπαλτσερόφσκι και άνοιξε το κεφάλι του

Ο Γιώργος Παπαγιάννης στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Πολωνία, καθώς δέχτηκε χτύπημα από τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και μάτωσε.

Αρχικά ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως «Όλα κυλούν εξαιρετικά. Περιμένουμε και τον Γιάννη να μπει στην προπόνηση. Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε όλοι μαζί για να καταφέρουμε τον στόχο μας», πριν εκφράσει την αγάπη του για τον Νικ Καλάθη.

 «Όχι, πραγματικά δεν μπορώ χωρίς εκείνον. Ο Νικ για μένα, το έχω πει και σε συνεντεύξεις, ήταν το στήριγμά μου και στο γήπεδο και εκτός. Τον Νικ τον αγαπάω και θέλω να τα καταφέρουμε γιατί το θέλω και για αυτόν. Του αξίζει να γευτεί την Ολυμπιάδα», είπε.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτέλεσε έναν παίκτη που νεαρός Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε αρκετές φορές να μαρκάρει μετά τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα, με τον «Kill Bill» να βάζει δύσκολα στον διεθνή σέντερ. Πλέον, οι δύο τους συνεργάζονται στην Εθνική, με τον Βασίλη Σπανούλη προπονητή και τον Γιώργο Παπαγιάννη παίκτη. Αλήθεια όμως, πώς φαίνεται αυτό στον «πύργο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος;

«Έχουμε περάσει το παράθυρο. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε για το τι έχει καταφέρει πραγματικά. Σαν παίκτης ήταν θρύλος. Από εκεί και πέρα, αυτό που ζητάει από όλους, είναι αυτό που ζητούσε και από τον εαυτό του. Να βγαίνει μπροστά η ομάδα, να διεκδικεί και να παίρνει τις νίκες», τόνισε, πριν απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με το αν καταφέρει η Εθνική μας να περάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Πρώτα ο Θεός. Να έχουμε υγεία. Το λέω συνέχεια αυτό γιατί κάποιες φορές μας έχουν τύχει κάποιες ατυχίες. Να έχουμε υγεία και λίγο τύχη. Είναι 4 ματς που θα περάσουν πολύ γρήγορα. Πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε».

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της Ελλάδας, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο ΣΕΦ.

«Είναι προνόμιο να παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε τον κόσμο να έρθει εδώ και να μας στηρίξει από την αρχή μέχρι και το τέλος».