Γκριγκόνις στο Sportal Euroleague Show: «Με λένε τον Μαλντίνι του Παναθηναϊκού» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 00:23 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.08.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στο Sportal Euroleague Show και αποκάλυψε πως τον αποκαλούν... Μαλντίνι του Παναθηναϊκού!

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν από τους κομβικούς παίκτες στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια.

Ο Λιθουανός είχε 6 πόντους με 1/3 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 1/1 βολές, ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Το Sportal τον... ανέκρινε μετά το τέλος του αγώνα, με τον Μάριους Γκριγκόνις να έχει πολλά να πει στο Sportal Euroleague Show, ενώ το πιο... απίθανο ήταν το προσωνύμιο που του έχει δώσει ο Χρήστος Σερέλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάριους Γκριγκόνις στο Sportal Euroleague Show:

«Ο Σερέλης μου είπε οτι είμαι ο Μαλντίνι της ομάδας. Πρέπει να προσαρμόζεσαι στο τι σου δίνει η ομάδα. Προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα.

Παίξαμε καλά σε όλο το ματς. Ήταν μερικά κομμάτια που μας ξέφυγε το ματς αλλά επιστρέψαμε με την άμυνα. Σκοράραμε 90 πόντους και πήγαμε καλά και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Απέναντι στην ΑΕΚ θα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Ευρωλίγκα είναι δυναμικό πρωτάθλημα και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα.

Τα ντέρμπι ήταν ηλεκτρισμένα. Είναι δύσκολο να θυμηθώ όλα τα ματς. Είμαι χαρούθμενος που αγαπά το μπάσκετ ο κόσμος και μπορέσαε να τους δώσουμε χαρά αυτή τη φορά. Κάποιοιες φορές τους αναστατώσαμε, οπότε είναι καλό να φεύγουν χαρούμενοι.

Έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και είμαστε πιο χαρούμενοι. Έχουμε καλή ομάδα και παίρνουμε καλά αποτελέσματα. Στα αποδυτήρια όλα είναι καλύτερα και ελπίζουμε στο τέλος να χαμογελούμε».

🔴Παναθηναϊκός - Βίρτους 90-76: Sportal Euroleague Show - Ο Μήτογλου ισοπέδωσε και τους Ιταλούς!