Καμπενγκέλε στο Sportal: «Η ΑΕΚ έχει περιθώρια βελτίωσης, εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μφιόντου Καμπενγκέλε

i

Sportal

Καμπενγκέλε στο Sportal: «Η ΑΕΚ έχει περιθώρια βελτίωσης, εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός»

Χρήστος Τσάλτας 22:40 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε σχολίασε στην κάμερα του Sportal την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Τί είπε για την πρεμιέρα της ομάδας του στο BCL.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο ΣΕΦ με σκορ 78-71 σε ένα παιχνίδι όπου μετά το τέλος του η Ένωση έκανε παράπονα για τη διαιτησία, όμως ο Μφιόντου Καμπενγκέλε, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε σε όσα πρέπει να κρατήσει αυτός και η ομάδα του απο το ματς.

Στην πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα, ο παίκτης της Ένωσης δεν κατάφερε αν πανηγυρίσει νίκη και μιλώντας στην κάμερα του Sportal επισήμανε τα στοιχεία που πρέπει να μείνουν στην ομάδα του μετά την ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καμπενγκέλε στο Sportal και τον Χρήστο Τσάλτα:

Πως ήταν το πρώτο σου παιχνίδι με τα κιτρινόμαυρα;

«Ήταν όμορφα. Έπρεπε να βγω να παίξω για την ομάδα σε έναν αγώνα με αθλητικότητα και σκληράδα και ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Τι κρατάς από τη σημερινή εμφάνιση;

«Ο σεβασμός που δείξαμε στο παιχνίδι είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα όμως εμείς παλέψαμε να μείνουμε στη διεκδίκηση του αγώνα όποτε έδειχνε να ξεφεύγει».

Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει η ομάδα;

«Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκενρτωμένοι στην προπόνηση μπορούμε να γίνουμε καλοί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα πρέπει να νιώσουμε συνέπεια μετά από αυτόν τον αγώνα, να συγκεντρωθούμε στην προπόνηση και να είμαστε ανταγωνιστικοί στις δύο λίγκες που συμμετέχουμε.

Πώς νιώθεις μετά τον πρώτο σου αγώνα;

«Νιώθω άνετα, δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί πολλές προπονήσεις, όμως νιώθω καλά».

Πόσο σημαντικό είναι το ματς κόντρα στη Λούντβισμπουργκ;

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και αυτό της Τρίτης κόντρα στη Λούντβισμπουργκ, όπως και το σημερινό. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο».