Μήτογλου στη «Sportal Sunday Live»: «Θα είμαστε έτοιμοι στο Super Cup»

Ντίνος Μήτογλου

i

© Intime

Μήτογλου στη «Sportal Sunday Live»: «Θα είμαστε έτοιμοι στο Super Cup»

Ηλίας Λαλιώτης 23:05 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στη «Sportal Sunday Live» για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και τόνισε πως οι Πράσινοι θα είναι έτοιμοι στο Σούπερ Καπ.

Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε καλεσμένος στη «Sportal Sunday Live», με τον διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού να μιλάει στην κάμερά μας και στον Ηλία Λαλιώτη για τους Πράσινους και για την συνέχεια!

Ο 27χρονος φόργουορντ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αφήσει τα πάντα πίσω και από την Δευτέρα να πιάσει δουλειά, ώστε να ετοιμαστεί για την δύσκολη συνέχεια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι παίξαμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια προς τιμή του κυρίου Παύλου. Το επίπεδο ήταν υψηλό. Δείξαμε αντίδραση και παρουσιάσαμε βελτίωση αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Τα φιλικά τελείωσαν. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το Σούπερ καπ. Μπορούμε να το χαρούμε σήμερα, αλλά από αύριο στη δουλειά και έχουμε ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο», είπε αρχικά ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού στο Super Cup της Ρόδου.

Ο Σλούκας έκρινε τον τελικό με την Εφές σε ένα ΟΑΚΑ από τα παλιά!
EUROLEAGUE

21:56 - 24.09.2023

Ο Σλούκας έκρινε τον τελικό με την Εφές σε ένα ΟΑΚΑ από τα παλιά!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», επικρατώντας 70-69 της Αναντολού Εφές, με τον Κώστα Σλούκα να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού στο ΟΑΚΑ.

«Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Κάθε προπόνηση είναι πολύ σημαντική. Ο Χρόνος έχει δείξει ότι βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Αρκεί να συνεχίσουμε τη δουλειά και να εμφανίσουμε καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια που έρχονται».