Μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στο Sportal: «Εγώ μιλάω στο γήπεδο, με ενοχλεί ότι γράφονται ψέματα - Είμαι ανυπόμονος για το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Ηλίας Λαλιώτης 10:31 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

O Κώστας Σλούκας ανοίγει την καρδιά του στο Sportal και μιλάει για πρώτη φορά για όσα έγιναν μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και τον ενόχλησαν, την επικοινωνία που δεν είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κι αυτή που είχε με τον Εργκίν Αταμάν, το πότε και το γιατί διάλεξε το Τριφύλλι, το ντέρμπι που έρχεται, ενώ κάνει και μια τρομερή αναφορά στους Αλβέρτη και Διαμαντίδη.

Η 8η Ιουλίου 2023 θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία του ελληνικού, αλλά και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι η μέρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «πυροδότησε» τη μεταγραφή - βόμβα της δεκαετίας. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια» ανέφερε λιτά και περιεκτικά με... άρωμα από τη χρυσή εποχή του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ακολούθησαν πολλά. Ο κόσμος των «πράσινων» υποδέχθηκε με ενθουσιασμό αυτή την εξέλιξη και υποδέχθηκε σαν ήρωα τον Έλληνα γκαρντ. Αντίθετα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον αντιμετώπισαν ως προδότη, ενώ έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα που έδωσαν τροφή στο τοξικό κλίμα που υπάρχει στον ελληνικό εθλητισμό. Μέχρι και η σύζυγός του δέχθηκε επίθεση στα social media.

Μέχρι τώρα, ο Κώστας Σλούκας δεν είχε μιλήσει για όσα έγιναν και ειπώθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Σε μια μεγάλη συνέντευξή του στο Sportal μίλησε για το πότε και γιατί πήρε την απόφασή του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκαλύπτει αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο. Και δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι κανείς δεν είπε την αλήθεια για το τί έγινε κι έφυγε από τον Ολυμπιακό.

«Η απόφαση πάρθηκε περίπου τις μέρες που υπέγραψα κιόλας, ήταν κάτι πολύ γρήγορο λόγω και του ό,τι προηγήθηκε. Η απόφαση είναι μην συζητήσω και να αναφερθώ στο τι προηγήθηκε, προτιμώ να μιλάω μέσα στο γήπεδο. Αυτοί που συμμετείχαν στις συζητήσεις τότε γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει γίνει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αγαπάει την ομάδα του, λογικό να νιώθει προδομένος, αλλά δεν γνωρίζει όλα τα γεγονότα» τόνισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Αυτό που με έχει ενοχλήσει για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν γράφονται τα πράγματα όπως έγιναν. Γράφονται από τη μία πλευρά μόνο και είναι και λογικό. Είναι πολύ μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός και επηρεάζει καταστάσεις και δημοσιογράφους. Οπότε αποκρύπτεται η αλήθεια και τι έχει συμβεί. Δεν θα κάτσω να αναφέρω τι έχει γίνει. Δεν με επηρεάζει ιδιαίτερα αγωνιστικά. Kυρίως με ενοχλεί ότι δεν γράφονται τα αληθή γεγονότα».

Ο 33χρονος γκαρντ μιλάει επίσης για την επικοινωνία που δεν είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κι αυτή που είχε με τον Εργκίν Αταμάν και ήταν «βασικός λόγος που επέλεξα αυτόν προπονητή», το ντέρμπι που έρχεται, ενώ κάνει και μια τρομερή αναφορά στους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, με αφορμή την τιμή που του έγινε να είναι αρχηγός στον Παναθηναϊκό.

Δείτε την αποκαλυπτική και ιδιαίτερα απολαυστική συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στο Sportal: