Αποκαλυπτικός Κώστας Σλούκας στο Sportal για την Εθνική Ελλάδας - Πότε μίλησε με Λιόλιο και Ιτούδη και τι τον ενόχλησε

Αποκαλυπτικός Κώστας Σλούκας στο Sportal για την Εθνική Ελλάδας - Πότε μίλησε με Λιόλιο και Ιτούδη και τι τον ενόχλησε

Ηλίας Λαλιώτης 21:08 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την απόφασή του να μην βρεθεί στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας και εξήγησε στην κάμερα του Sportal τι έγινε πριν το καλοκαίρι και τι τον πείραξε.

O Κώστας Σλούκας άνοιξε την καρδιά του στο Sportal και μίλησε για όσα έγιναν μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και τον ενόχλησαν, την επικοινωνία που δεν είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα κι αυτή που είχε με τον Εργκίν Αταμάν, το πότε και το γιατί διάλεξε το Τριφύλλι, το ντέρμπι που έρχεται, ενώ έκανε και μια τρομερή αναφορά στους Αλβέρτη και Διαμαντίδη.

Ιδιαίτερα αξία έχουν όσα είπε (στο παρακάτω βίντεο) ο 33χρονος γκαρντ και για την Εθνική Ελλάδας, μιας και πρώτη φορά αναφέρθηκε δημόσια για την απόφασή του να μη συμμετέχει στο Μουντομπάσκετ.

Σε ερώτηση για το τι τον ενόχλησε από όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, αλλά και την απόφασή του να μη μην βρεθεί με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ με την εθνική ομάδα, ο Κώστας Σλούκας απάντησε:

«Αυτό που έχει ενοχλήσει για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν γράφονται τα πράγματα όπως έγιναν. Γράφονται από τη μία πλευρά μόνο και είναι και λογικό. Είναι πολύ μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός και επηρεάζει καταστάσεις και δημοσιογράφους. Οπότε αποκρύπτεται η αλήθεια και τι έχει συμβεί. Δεν θα κάτσω να αναφέρω τι έχει γίνει. Δεν με επηρεάζει ιδιαίτερα αγωνιστικά. Kυρίως με ενοχλεί ότι δεν γράφονται τα αληθή γεγονότα.

Όσο για την Εθνική, επίσης, δεν γνωρίζει ο κόσμος ποια είναι η δική μου άποψη και πότε πήρα την απόφαση να μη συμμετέχω. Η απόφαση ήταν ειλλημένη καιρό πριν και την είχα αναφέρει και στον πρόεδρο (σ.σ. της ΕΟΚ, τον Βαγγέλη Λιόλιο) και μίλησα και με τον κόουτς (σ.σ. Δημήτρη Ιτούδη. Αυτό που με ενοχλεί ότι γράφονται πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια».

Δείτε ολόκληρη την αποκαλυπτική και ιδιαίτερα απολαυστική συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στο Sportal: