O Μάριους Γκριγκόνις στο Sportal: «Είναι διαφορετικά φέτος, θα βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Παναθηναϊκό»

Ο Μάριους Γκριγκόνις

O Μάριους Γκριγκόνις στο Sportal: «Είναι διαφορετικά φέτος, θα βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Παναθηναϊκό»

Ηλίας Λαλιώτης 10:07 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στο Sportal στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας εμβληματικής φανέλας του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που χτίζεται, αλλά και την παραμονή του στο Τριφύλλι.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και τις καθημερινές προπονήσεις είχαν το βράδυ της Δευτέρας (18/9) οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Άπαντες βρέθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές κάτω από τον εμβληματικό ιερό βράχο της Αθήνας.

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στο Sportal για τη νέα φανέλα, αλλά και τη νέα αγωνιστική προσπάθεια που γίνεται στο Τριφύλλι, όντας ένας από τους λίγους που έχουν παραμείνει από την περσινή ομάδα.

«Είναι ξεχωριστή, μοναδική. Είναι ωραίο να ξεκινάς τη νέα σεζόν με μια τέτοια νέα φανέλα και όλη την ιστορία που έχει από πίσω της», είπε αρχικά ο Λιθουανός και στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για τις διαφορές που εντοπίζει στον φετινό Παναθηναϊκό:

«Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις όλοι μαζί για να είμαι ειλικρινής. Πέντε παίκτες προστέθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Είναι διαφορετικά από πέρυσι. Προσπαθούμε ακόμα να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Δείχνει ωραίο μέχρι τώρα. Όλοι είναι φιλικοί, δείχνουν θέληση να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους. Και ελπίζω ότι όλο αυτό θα μεταφερθεί και στο παιχνίδι μας».

Στη Ρόδο κατάλαβαν όλοι γιατί ήρθε ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό και που θέλει να τον φτάσει!

Στη Ρόδο κατάλαβαν όλοι γιατί ήρθε ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό και που θέλει να τον φτάσει!

Ο Παναθηναϊκός είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα φιλικά με Φενέρ και Μακάμπι στη Ρόδο, ανέδειξε στοιχεία που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία του Εργκίν Αταμάν και το πόσο θέλει να πετύχει.

Τέλος, για το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός ξένος που έμεινε από την περσινή ομάδα και αν του δίνει έξτρα κίνητρο είπε:

«Είχα συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Είμαι επαγγελματίας. Θα δώσω το 100% για την ομάδα μου, θα προσέχω το κορμί μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Είναι μεγάλη η σεζόν και δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε πως θα εξελιχθεί».

Χουάντσο: «Τεράστια υπόθεση να δίνουμε κάθε μάχη με την Ακρόπολη στο στήθος μας»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο ΟΑΚΑ

Από την πλευρά του, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στη νέα φανέλα, αλλά και στον τρόπο που θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα σεζόν:

«Αποτελεί έμπνευση! Θα δίνουμε κάθε μάχη με την Ακρόπολη στο στήθος μας. Είναι τεράστια υπόθεση» ανέφερε αρχικά για τη φανέλα και πρόσθεσε:

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες. Αλλά το θέλουμε. Έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε, θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και νιώθω πως όλα θα πάνε καλά. Πάμε παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, θα παίξουμε μαζί και θα δουλέψουμε για να τους πετύχουμε».