Ο Μίσκο για τον Σπανούλη: «Πως γνώρισα τον Βασίλη; Αυτό είναι το ξεκίνημα της ιστορίας»

Μίσκο Ραζνάτοβιτς

i

Sportal

Ο Μίσκο για τον Σπανούλη: «Πως γνώρισα τον Βασίλη; Αυτό είναι το ξεκίνημα της ιστορίας»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:12 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Διαβάστε την ιστορία της γνωριμίας του Βασίλη Σπανούλη με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όπως την εξιστόρησε ο γνωστός ατζέντης στο Sportal.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έδωσε συνέντευξη στο Sportal και ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε, αναφέρθηκε και στο πως ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο κορυφαίος ατζέντης μίλησε για τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού, που είδε το βράδυ της Κυριακής 17/9 τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στο πρώτο τους ραντεβού είχαν χημεία.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια

«Ήταν ακριβώς 20 χρόνια πριν. Μου τηλεφώνησε ο Όλιβερ Πόποβιτς που έπαιζε στο Μαρούσι και μου είπε πως έχουν ένα ενδιαφέρον και ταλαντούχο παιδί που δεν είναι ευχαριστημένο με τον ατζέντη του και ρωτούσε πολλά για εμένα.

Με ρώτησε εάν θα με ενδιέφερε να μιλήσω μαζί του. Ήμουν έκπληκτος γιατί τότε οι Έλληνες ατζέντηδες ήταν οι ισχυρότεροι στον κόσμο. Εκπροσωπούσαν πολλούς Σέρβους, όμως κανένας Σέρβος δεν εκπροσωπούσε Έλληνα παίκτη. Το σκεφτόμουν και είπα «ναι, ας το κάνουμε», χωρίς να έχω προσδοκίες ούτε καν να υπογράψει μαζί μου. Ήθελα να κάνουμε το μίτινγκ και να πάρουμε κάποιες εμπειρίες για το μέλλον.

Το πρώτο ραντεβού ήταν στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», κοντά στο Χίλτον. Ήρθε με την μητέρα του και με κάποιο τρόπο είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία προφανώς».