Ο Ραζνάτοβιτς δεν ξεχωρίζει ούτε ένα σουτ του Σπανούλη: «Η πιο σημαντική στιγμή του δεν ήταν κάποιο σουτ, αλλά...»

Ο Ραζνάτοβιτς δεν ξεχωρίζει ούτε ένα σουτ του Σπανούλη: «Η πιο σημαντική στιγμή του δεν ήταν κάποιο σουτ, αλλά...»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:55 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε στο Sportal.gr για την αγαπημένη του στιγμή με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη.

Η καριέρα του Βασίλη Σπανούλη σημαδεύτηκε από πολλά μεγάλα σουτ. Ο νυν προπονητής του Περιστερίου είχε τον τρόπο να βάζει την μπάλα στο καλάθι όταν εκείνη έφτανε στα χέρια του και τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν για την ομάδα του. 

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε στο Sportal.gr και αποκάλυψε την αγαπημένη του στιγμή με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Σέρβος ατζέντης, που συνδέεται με τον πρώην παίκτη με κοινή πορεία σχεδόν 20 ετών, σημείωσε ότι δεν ξεχωρίζει κάποιο μεγάλο σουτ του «V-Span» στην καριέρα του στα παρκέ.

Αντίθετα, όπως τόνισε, μία ασίστ άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην πορεία του Βασίλη Σπανούλη. Σύμφωνα με τον Μισκο Ραζνάτοβιτς, η πάσα του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού στον Γιώργο Πρίντεζη για το διάσημο, πλέον, «πεταχτάρι» είναι η φάση που θα θυμάται για πάντα. 

Εκείνο το καλάθι του πρώην φόργουορντ έδωσε το τρόπαιο της Euroleague στον Ολυμπιακό στον τελικό του 2012 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

«Είναι δύσκολο να πεις μια. Όλοι τον θυμούνται για τα μεγάλα σουτ, όμως δεν ήταν μόνο ένα, ήταν πολλά. Το να πεις ποιο ήταν το πιο σημαντικό είναι δύσκολο. Εγώ όμως πιστεύω πως δεν ήταν σουτ. Ήταν η ασίστ του στον Πρίντεζη στην Πόλη. Είναι κάτι που όλοι στην Ευρώπη το θυμούνται και θα το θυμούνται. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά σπέσιαλ», είπε σε σχετική ερώτηση του Sportal.gr ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. 

Όλη η συνέντευξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο Sportal.gr